Посрещането на новата година извън дома никога не е било евтино начинание.

Особено пък ако решите да отбележите празника в чужбина.

С помощта на Караджъ турс подбрахме четири оферти, които няма да прогорят дупка в портфейла ви и ще ви отведат на красиви места извън България. Вижте ги:

Охрид, Македония

Кацнал на брега на Охридското езеро, градът е столица на Първото българско царство, а заради важността си за нашата история, култура и религия е известен като българския Йерусалим.

Както Охрид, така и езерото са част от списъка на ЮНЕСКО с културно и природно наследство. Туристите са привлечени в града от добре запазената му стара част, средновековната крепост и от множеството регилиозни храмове.

324 лева на човек за три нощувки, три закуски, две вечери и празнична новогодишна вечеря е офертата на Караджъ турс за посрещане на 2020 г. в Охрид.

Паралия Катерини, Гърция

Сгушено между ситните пясъци на Егейско море и иглолистните гори на величествения Олимп, градчето е популярна дестинация за лятна почивка. То обаче има какво да предложи и през зимата.

Наблизо са разположени Вергина, където се намира гробницата на Филип Македонски, както и градът на водата Едеса. Друга дестинация в района, която си заслужава, са скалните матастири на Метеора.

Ако пък предпочитате да се отдадете на активна почивка преди началото на новата година, то ще можете да го направите в хотел Yakinthos. Офертата на Караджъ турс включва още три нощувки, две вечери, посещение на Солун, както и възможност за посещение на Метеора и Литохоро. Цените стартират от 224 лева на човек.

Топ 20 на най-актуалните дестинации за посещение през 2020 г.Според Airbnb

Будапеща, Унгария

Столицата на Унгария е невероятно красив град, разположен на двата бряга на река Дунав. Образуван от трите исторически града Буда, Обуда и Пеща, той предлага на туристите удивителна архитектура, култура и история.

В Будапеща има цели 223 музея, да не говорим за забележителности, като Рибарския бастион, Кралския дворец, катедралата „Свети Стефан“, Националната опера, булеварда „Андраши“, Площада на героите и много други.

Ако искате да посрещнете новата година в този удивителен град, можете да се доверите на Караджъ турс, чиято оферта от 268 лева на човек включва три нощувки, три закуски и посещение на Нови Сад.

Истанбул, Турция

Турският мегаполис Истанбул е един от най-удивителните градове в света. Неговият исторически и търговски център се намира в Европа, а една трета от населението му живее в Азия - той е единственият град в света, разположен на два континента.

Вековете история на града, наричан в миналото Цариград и Константинопол, са го осеяли с хиляди забележителности, които ние дори няма да се опитваме да изброяваме.

Безспорно, това е едно от най-невероятните места за посрещане на 2020 г. Възползвайте се от офертата на Караджъ турс, включваща новогодишна гала вечеря на яхта по Босфора. Цената на това незабравимо изживяване стартира от 331.50 лв. на човек.

Още оферти от Караджъ турс можете да откриете тук.