Може да е вярно, че клиентът винаги е прав, но има някои потребителски желания, които са малко по-сложни за задоволяване от други.

И персоналът на британската хотелска верига Travelodge може да свидетелства в подкрепа на това.

Най-странните искания на гостите на хотели през настоящата година варират от резервно легло за мотопед Vespa до стадо овце пред прозореца, което да помогне на госта да заспи.

От Travelodge изброяват и други странни желания, като това да бъде уредено пълнолуние по време на престоя, както и молба към персонала да гледа две пилета.

Шакила Ахмед от Travelodge казва: „Ежегодно приветстваме около 19 милиона клиенти в нашите 570 хотела, разположени из Обединеното кралство, а нашите служители получават хиляди интересни заявки от пътуващи бизнесмени и почиващи гости.

Когато е възможно, персоналът прави всичко по силите си да помогне на клиентите. Въпреки това има някои желания извън техния контрол, като например спиране на трафика по натоварен път, поява на Северното сияние и стадо овце под прозореца в ролята на приспивателно," допълва Ахмед.

„През последните 12 месеца екипите на нашите хотели съобщават за ръст в молбите на клиентите за помощ при предложения за брак. Един гост, например, държи да получи лодка във формата на еднорог и дъга над хотела за предложението му", допълва експертът.

Защо Armani Hotel Dubai е най-луксозният хотел в света?Той е съчетание от изключителен стил и уникална елегантност

Екипът на Rhyl Travelodge е помолен да организира романтична вечеря на свещи на плажа Rhyl с пътека от розови листа от хотела до масата. В Leamington Spa Travelodge служителите на хотела са помолени да осигурят пълнолуние, което да създаде правилната атмосфера.

Някои от най-странните неща, за които служителите на Travelodge са молени през последните 12 месеца, включват:

Можете ли да ме събудите с аларма с гайди?
Можете ли да напълните стаята ми с букети от магарешки бодили?

От къде мога да намеря пресен хагис (традиционна шотландска саздърма от агнешки дреболии)?
Можете ли да ми приготвите пържола от говеждо Абърдийн и да осигурите луксозно двуетажно легло за моите кучета Лади и Ласи?
Кое е най-доброто място за татуировки в Единбург?
Можете ли да ни станете кум?
Можете ли да запишете съобщение на служебния ми телефон с акцента на Шон Конъри?
Можете ли да ме научите да играя голф за 30 минути?
Можете ли да ми гарантирате, че Северното сияние ще се види от хотела тази вечер?