Мюсюлманският духовник от Уганда Мохамед Мутумба е шокиран, когато открива, че новата му съпруга, с която живее от две седмици, всъщност е мъж, съобщава вестник Guardian.

Мутумба се срещна със Свабула Набукера в джамията, където се моли и мигновено се влюбва в нея, съобщава Daily Monitor, цитирайки местните медии в Уганда.

В крайна сметка, двойката си разменя брачни обети.

Двамата нямат сексуален контакт преди брака, както и в двете седмици след сватбата, тъй като „булката“ преживява месечното си неразположение.

Имамът проявил търпение и решил да изчака, но не и прясната му половинка - тя откраднала телевизора и други вещи, след което избягала, прескачайки оградата.

Мъжът съобщил в полицията и Свабула била арестувана.

При претърсването обаче властите открили, че тя няма гърди, но пък разполага с мъжки полови органи.

Мъж похарчи хиляди, за да се превърне в безполов дракон (снимки)Тиамат Легион Медуза е похарчил поне 61 000 британски лири (над 66 хиляди евро) за козметична хирургия и модификации на тялото

При разпита се оказало, че Набукера, всъщност, е 27-годишният Ричард Тумушабе, на когото вече са повдигнати обвинения в смяна на самоличност и кражба.

Мутумба платил на "лелята" на бъдещата си съпруга Нууру Набукера и зестра, която се състояла от две кози, две торби захар и други вещи.

Тя обаче казала пред полицията, че нямала представа, че „племенницата“ й е мъж, тъй като се запознала с него, след като вече бил пълнолетен.

„Първия ден, когато дойде при мен, носеше хиджаб. Дори спах с него в спалнята си. Когато тя ми съобщи, че има кандидат за ръката й, аз й казах да го доведе при мен“, твърди още тя.