Двойка от Сингапур плати 2 млн. долара за вечеря, определена като „най-ексклузивната в света“.

Винсент и Джейн Хи ще получат преживяване, което включва 18-степенно меню, което ще хапнат с инкрустирани с диаманти пръчици на борда на частен самолет, предшествана от круиз на луксозна яхта.

Пакетът е съставен от руската компания World of Diamonds Group и се провежда в продължение на три дни, съобщава Daily Mail.

Приключението за Хи ще стартира с вечеря в новия ресторант на покрива 1-V: U в Сингапур, последван от нощ в ексклузивния хотел Outpost, където стаята им ще бъде изпълнена с 10 000 рози.

На следващия ден те ще се насладят на круиз на луксозна яхта във водите около Сингапур.

След това двойката ще се отправи на вечеря с 18-степенно меню и луксозни напитки, сервирани на борда на частен самолет Bombardier Global 6000 на стойност 50 милиона долара, докато пътуват на 12 хиляди метра над Югоизточна Азия.

Ястията ще бъдат приготвени от Кирк Уестауей - шеф в сингапурския ресторант Jaan, който има звезда Мишлен.

По време на вечерята на семейство Хи ще им бъдат предоставени два чифта пръчици за хранене, всеки от които инкрустиран с 42 диаманта, както и пръстен от розово злато и платина с рядък ярък син диамант от 2.08 карата.

След кацане двойката ще пренощува в президентския апартамент в наскоро обновения хотел Raffles Singapore.

По време на преживяването те ще се придвижват с Rolls-Royce, на който ще му бъде разрешено да стигне директно до асфалта на пистата на сингапурското летище Seletar.

Това е едва вторият път, в който е разрешен достъпът на кола до това място.

Преди Хи на пистата се е качвал само автомобилът на Барак Обама, когато той е на посещение в Сингапур в ролята си на президент на САЩ.

15 храни, които можете да приемате в неограничени количестваЗа стройната фигура обаче е препоръчителна балансирана диета с разнообразна храна

Приключението е куриран от Каран Тилани - филантроп, живеещ в Сингапур, който е и директор на World of Diamonds.

Приходите от продажбата ще бъдат дарени на датската хуманитарна организация DINNødhjælp, която помага за премахване на детската смъртност от пневмония в Нигерия.