Станете експерт по италианска кухня чрез безплатни онлайн уроци
Можете ли да се превърнете в невероятен готвач, но без да напускате дома си?
Оказва се, че отговорът на този въпрос е да.
Усвояването на ново умение е все по-популярна опция за прекарване на времето за хора, които са в социална изолация, докато светът се бори с пандемията от коронавирус (COVID-19).
Има много създатели на съдържание и организации, които се опитват да помогнат на хората, независимо дали става въпрос за приготвянето на перфектния коктейл, за ученето на нов език или за приготвянето на вкусни ястия с ограничени ресурси.
Италианският шеф-готвач Силвия Гроси, която е отговорна за менюто в Il Salviatino във Фиезоле, Италия, учи света да приготвя класически италиански ястия от домашната си кухня.
Използвайки съставки, които тя и повечето италианци имат в килерите си, тя създава няколко апетитни ястия, посочва T+L.
Нейните уроци включват инструкции за приготвяне на многозърнести тестени макаронени изделия, както и домашни ньоки с домати, сирене бурата и пресни билки.
Тези ястия звучат абсолютно перфектно за хората, които искат да създадат евтина, здравословна храна, а уроците на Гроси са изключително лесни за възприемане от домашните готвачи.
Тя е специализираня в тосканската кухня и дори ръководи био градината на Il Salviatino, създавайки сезонни менюта.
Il Salviatino е хотел, настанен във ферма от 15 век, който през годините е дом на много от елитните семейства на Флоренция.
Той има 44 стаи и предлага красива гледка към близката Флоренция.
Виртуалните уроци за готвене на Гроси могат да бъдат намерени в Instagram профила на Il Salviatino два пъти седмично на английски (както и инструкции на италиански).