Целият островен курорт Little Palm Island, разположен в близост до Флорида, може да бъде нает срещу 250 000 долара.

Да, целият остров, поне за ограничен период от време.

Отскоро островът с площ от 4 акра във Флорида кийс, за който се смята, че е единственият частен островен курорт в САЩ, започна отново да приема ексклузивни гости.

Началната цена от четвърт милион долара включва три вечери на острова и до 30 посетители.

Преди това той се предлагаше за до 60 души, но в момента курортът работи с 50% капацитет заради ограниченията, въведени заради пандемията.

По-заможните могат да изберат луксозен пакет на стойност 1.2 млн. долара, който включва различни персонализирани екстри на това и без друго екстравагантно място за почивка.

Независимо дали става въпрос за двама или за 20 души обаче, цената за използването на острова (за стандартен или за луксозен пакет) е една и съща.

Наемането на целия остров е all inclusive и включва гурме храна, док за до 10 яхти, удобства за водни спортове и екипировка. Цената обаче не включва алкохолните напитки по време на престоя, макар че в нея влиза коктейл за приветстване на гостите и бутилка шампанско.

От водолазни гмуркания до барбекю на плажа и казино вечер - Little Palm Island иска да предложи по нещо за всеки.

Макар че предлагането на целия остров не е нова оферта, в условията на COVID-19 тя може би ще се стори на заможните хора по-привлекателна.

Седем от най-добрите островни приключения в ГърцияПристанища-мечта, древни руини, спиращи дъха пейзажи

Генералният мениджър на курорта Кевин Гийнидис смята, че тазИ опция ще се хареса на обичащите лукса, които искат "гаранции за чистота и социално дистанциране."

От курорта потвърждават, че той няма да бъде запазен само за групи през цялото лято, което дава възможност и на туристи с различни финансови възможности да го посещават.

Цената на нощувките там започва от 1 500 долара, като няма изискване за минимален брой, но срещу тези пари също така няма гаранции, че островът ще е само за вас.