Дарт Вейдър вече може да си купи собствена галактика. Мъж от Ямайка прибра печалбата си от тотото, облечен в костюм на популярния антигерой от Междузведни войни, съобщава електронното издание Huffpost.

Късметлията спечелил 95 милиона ямайски долара, което се равнява на около 650 000 щатски долара.

От лотарийната компания публикуваха и снимка на победителя, облечен като повелителя на Тъмната сила, с послание "Нека милионите бъдат с теб".

Мъжът купил своя лотариен билет от спортен бар в град Кларендън, като участвал с числата, на които винаги е залагал.

"Животът ми винаги е бил труден. Израснал съм в бедно семейство, понякога родителите ми дори не можеха да си позволят да ме изпратят на училище. Винаги съм вярвал обаче, че Бог някой ден ще ми помогне, а аз ще помогна на семейството си", казва късметлията, който предпочита да остане анонимен.

Той казва, че разбрал за печалбата си от телевизията, отпразнувал я, взел душ и легнал да спи. Когато на другия ден се събудил, разбрал, че не е сънувал и вече наистина е богат.

Твърди, че с част от парите ще си купи къща, а останалото ще инвестира.

"Трябва много добре да помисля, преди да харча пари за каквото и да било. Трябва да си поставя ясни цели, но със сигурност едно от нещата, които ще си купя, е автобус. Това ми е детската мечта", казва ямайският Вейдър.