Професионалните фотосесии са чудесен начин за отбелязване на редица поводи (рождени дни, сватби, годишнини и т.н.), както и за приветстване на новия живот, в случаите на фотосесии за новородено.

Кашли Уайт, майка на две деца и фотограф от Нюкасъл, Оклахома, наскоро прави фотосесия на бебе, която се превръща в хит в интернет. Защото бебето е прасенце.

Приятелката на Кашли - Кони Хамилтън, притежава прасенце на име Динамит, на което тя обръща специално внимание.

Sweet Baby Girl! ???????????? www.CashlieJoyPhotography.com Baby Pig Newborn Photoshoot Edit: I’m blown away by the response to...

Публикувахте от Cashlie Joy Photography в Неделя, 13 септември 2020 г.

„Тя публикува снимка на Динамит на страницата си във Facebook и аз й предложих да му направим фотосесия. Беше доста забавно," разказва Кашли.

Както се оказва, правенето на снимки на прасенце е почти като да правите снимки на новородено бебе.

Динамит е затоплен с помощта на малка печка, а в стаята е тихо, за да се улесни заспиването на прасенцето.

„Честно казано, тя беше по-лесна за снимане от някои новородени бебета. Беше само на 2 седмици, така че това помогна да заспи по-лесно”, уточнява Кашли. „Изкъпахме я и след това я пових като бебе. Използвах малка печка и тя заспа в ръцете ми".

Това е първата фотосесия на Кашли с новородено животно, като тя е вдъхновена да продължи да прави подобни кадри.

Служители на летище откриха в багажа на пътник печено прасеХората слагат в куфарите си доста странни неща, когато летят, особено когато става дума за храна

„Ще се опитам да работя с повече животни през следващите седмици и месеци: бебета пилета, кози, овце и други. Отворена съм за всички животни," казва фотографът.

Скоро фотосесията е публикувана в интернет, където привлича вниманието на много хора.

Снимките се появяват на страницата за професионална фотография на Кашли и скоро са публикувани от редица медии, превръщайки се в хит.