Японски увеселителен парк прелага най-забавния вариант за дистанционна работа досега.

Миналия месец страната отвори националните паркове за офис служители, инсталирайки Wi-Fi и разклонители сред природата.

В случай че търсите по-причудливо работно място обаче, увеселителеният парк Yomiuriland вече предлага възможността да наемате кабинка във виенско колело, в която да прекарате част от работния си ден.

Срещу 18 долара на човек, или 34 долара за двама (съответно 1900 или 3600 йени) можете да прекарате работния ден в „работна кабина“ близо до басейна на тематичния парк.

Като част от пакета получавате маса, столове и Wi-Fi. Но най-вълнуващият бонус е едночасова резервация на виенското колело, което е оборудвано с Wi-Fi.

Пакетите са налични от 15 октомври и предлагат работно време край басейна от 9:00 до 16:00 ч., съобщава T+L.

Когато свършат работата си, гостите на парка могат да се насладят на всичко, което предлага той, включително ботаническа градина и къща с духове.

А пейзажът със сигурност би бил по-забавен от традиционния. В ясен ден е възможно да видите вулкана Фуджи и небостъргачите на Токио от върха на виенското колело.

Второто по височина виенско колело в Европа отвори врати в ТурцияСъоръжението, което се издига на 90 метра над земята, посреща посетители в курорта Анталия

Посетителите ще трябва да спазват новите правила за здраве и безопасност поради пандемията.

Изискват се маски, когато не е възможно да се поддържа социална дистанция, а някои атракции или магазини могат да бъдат затворени.

Поради пандемията повече от 30 японски увеселителни парка помолиха посетителите да се въздържат от писъци на влакчетата, за да се избегне потенциално заразяване.