Всеки собственик на домашен любимец знае колко различно и наистина специално е всяко животно.

Например, от пръв поглед много котки биха могли да изглеждат и да се държат доста сходно, макар че когато живеете с такава, знаете каква отделна, интересна и единствена по рода си личност се крие в малкото пухкаво тяло.

Тази рижа котка на име Пъмкин (Тиква от английски) не е изключение. Наскоро семейството й решава да я заведе заедно с брат й Мустакио на плаж за първи път.

Оказва се, че тяхното очарователно момченце обича плажа, но абсолютно мрази силния вятър, разказва BoredPanda.

„Всъщност, той наистина обича плажа, но скоро разбрахме, че не обича вятъра“, каза собственикът му пред The ​​Dodo. „Физиономиите, които правеше, никога не сме виждали преди, затова направихме снимки и видеоклипове.“

Оказва се, че Пъмкин винаги е обичал да прекарва времето си навън и да се впуска във всякакви приключения със семейството си.

В началото на плажа сякаш той доста се забавлява, тичайки по пясъка с брат си. Но тогава вятърът започва да се усилва и става очевидно, че това изобщо не му харесва.

Оказва се, че Пъмкин е осиновен, когато е много малък. След известно време семейството му открива, че има лек случай на церебеларна хипоплазия, засягаща частта от мозъка, която контролира моторните му умения.

Но състоянието му не му пречи да се наслаждава на живота си. „Казваме, че е непохватен като кученце“, посочва семейството пред The ​​Dodo. „Тичането му прилича повече на тропот, отколкото на бягане, с вдигане на предни лапи нагоре една по една.“

Безоката котка сфинкс, в която Instagram се влюби (снимки)Тази безкосместа котка се казва Джаспър (профилът й в Instagram е jazzy.purrs) и световната мрежа изглежда е влюбена в нея

Котката в момента е нещо като истинска интернет сензация. Публикацията от плажа става хит и в момента има над 11 000 харесвания във Facebook.


Ако искате да сте в крак с приключенията му, определено трябва да го последвате в Instagram и да посетите страницата му във Facebook. Това е вид съдържание, от което всички се нуждаем в момента.