Още от първата седмица на Lidl Plus в App Store и Google Play приложението стана най-сваляното и в двата водещи онлайн магазина за мобилни апликации.

До момента продължава да бъде най-предпочитаното приложение от българите, ползващи и Android, и iOS устройства. С него потребителите ползват допълнителни предимства, надграждащи всички останали промоции и отстъпки, които веригата традиционно предлага в магазините си.

Основните инструменти, които приложението предлага, са купони и Lidl Plus оферти. Купоните са седмични предложения с различни отстъпки, които се активират преди самата покупка и се използват еднократно, а специалните оферти също предлагат допълнителни отстъпки, но могат да се използват многократно, без да се активират предварително.

Освен двете възможности за спестяване, апликацията предлага и скреч карта, която се генерира автоматично след всяка направена покупка, при която приложението се сканира на касата. Тя дава възможност за спечелване на допълнителен купон с отстъпка.

Иновативна за българския пазар функционалност е дигиталната касова бележка – копие на оригиналния касов бон, която се запазва в профила на потребителя след пазаруване с Lidl Plus.

Всички дигитални касови бележки се съхраняват в профила за период от 3 години. С тях потребителите могат да направят бърза справка колко са спестили, да планират бюджета си или да ги използват при рекламация или търговска гаранция на нехранителни продукти.

Lidl Plus включва и избор на любим магазин, предоставяйки релевантна за потребителя информация, свързана с конкретния магазин – промяна на работно време, провеждане на специални събития, оферти, валидни само за този магазин и др.

Апликацията не е пропуснала и седмичната брошура, информираща за нови продукти и актуални предложения.

Повече за Lidl Plus можете да намерите тук