Какво правят част от най-богатите и успешни хора в света, след като отворят очи?

Отговорът на този въпрос ни дава материал на Business Insider.

Опра Уинфри се събужда към 7 часа и първото нещо, което прави, е да измие зъбите си. Телевизионната водеща след това пие своето първо еспресо, след което медитира за около половин час на двора, откъдето може да се наслади на прекрасни гледки и чист въздух.

Сутрините на Илон Мъск обаче не са толкова спокойни, колкото тези на Опра. Той също става около 7, но веднага се захваща с бизнеса. Първо, Мъск отговаря на някои от най-важните мейли, получени през нощта, след което пие кафе.

Следва изпращане на петте му сина на училище, за да остане време само за един душ, но не и за закуска. Все пак той работи по 120 часа на седмица.

Основателят на Twitter Джак Дорси се събужда в 5 часа, след което медитира 30 минути. Следват 3 бързи и зареждащи кратки тренировки от по 7 минути, за да остане време за кафе, преди да се отправи към офиса.

90-годишният Уорън Бъфет обича да спи. Той почти винаги спи по 8 часа на нощ и се събужда около 6:45 часа. Инвеститорът започва своя ден, четейки пресата, като предпочитани са Wall Street Journal и USA Today.

Трите правила за неостаряващ ум От вас не се изискват много усилия, за да се радвате на добра памет

Сънят е приоритет и за най-богатия човек в света Джеф Безос. Той казва, че не ползва аларма, за своето събуждане, а това става по естествен начин. Безос прави най-важните си срещи рано сутрин, обикновено преди 10 часа.

Бил Гейтс започва деня си с кардио. New York Times наскоро съобщи, че прекарва по около 30 минути на пътеката, докато гледа образователни видеа. Съпругата му Мелинда казва, че тя не закусва, докато Бил обожава зърнените закуски на Cocoa Puffs.

10 хранителни навика, които да изкорените след 40-ата годишнинаBright Side подбра няколко съвета за диетата след 40-ата годишнина, които могат да ви помогнат да облекчите и дори да предотвратите някои от здравните промени, които ви очакват

Много от нас не могат да си представят началото на своя ден без кафе. Сара Блейкли, която е основателка на Spanx го започва със смути от замразени боровинки, череши, кейл, фурми, канела, спанак, кориандър, прясна мента, лимон, вода, лед, чия и орехи.

Следва малко йога, преди да стане време да заведе децата на училище.