Тъй като пазаруването се случва все по-често онлайн, Черният петък - най-големият ден за шопинг през годината - също е на път да се превърне в мащабно кибер събитие.

За да проследи по-добре навиците на потребителите и използването на купони, Coupon Lawn си търси експерт по пазаруване, който да похарчи за един час 8 000 долара онлайн на 27 ноември.

„Чрез тази кампания си поставяме за цел да наблюдаваме промените в навиците за онлайн пазаруване и ефективността на купоните по време на пандемията“, посочват от компанията.

Избраният купувач ще получи бюджет от 8 000 долара, който да използва за 60 минути, докато Coupon Lawn проследява процеса.

Най-вкусната работа: Ferrero търси дегустатори на шоколадИталианският шоколадов гигант Ferrero Group търси 40 дегустатори

Той трябва да изпробва поне 10 търговци и да използва купоните и промоциите на компанията преди плащането, както и да си води дневник за цялостното пазаруване и употребата на купоните.

Кандидатите трябва да са жители на САЩ на възраст над 18 години с поне една година опит в онлайн пазаруването и умения за бързо вземане на решения за ефективно извършване на покупки в рамките на дадения период. Те също така трябва да имат опит с използването на онлайн купони.

Купувачът, на който се спре компанията, ще запази всичко, което купи, след като изразходва всички пари на Черния петък, като ще получи и сумата, която е спестил с помощта на купоните.

В допълнение, ще стане популярен в социалните медии и ще получи сертификат, който би могъл да му помогне при търсене на работа в бъдеще.

За да кандидатстват, желаещите трябва да заснемат 60-секундно видео, в което да се представят, както и да напишат есе от 300 думи, в което обясняват защо са най-квалифицираният човек за тази работа.

Заявленията трябва да бъдат подадени до 23:59 ч. на 26 ноември 2020 г.

Това е само поредната от редицата компании, които плащат на избрани клиенти да използват услугите им.

Други скорошни „работни места“ включват заплата от 52 000 долара за хапване на бисквитки по цял ден, 500 долара за седене на дивана по бельо в продължение на пет часа и 1666 долара за слушане на подкасти за престъпления.