През октомври Джей Зи обяви, че ще си партнира с канабис компанията Caliva, за да създаде свой собствен бранд, наречен Monogram.

Рап звездата и преди работеше с компанията като нейн главен стратегически директор.

Monogram е част от по-голяма сделка между ROC Nation и компания със специална инвестиционна цел, която придобива Caliva и Left Coast Ventures, за да се създаде новата компания The Parent Company.

След като сделката е вече факт, любителите на марихуаната ще могат да се докоснат и опитат нейните нови продукти.

Те са с цена от 40 до 70 долара, като ще се предлагат под номера 88, 96, 70 и 01. Всеки от тези продукти се различава от останалите по своята сила на прихотропните вещества, както и предлагането количество.

Най-евтиното предложение от компанията на Джей Зи е 2 грама марихуана, която се предлага за 40 долара. Тя е отглеждана в малки количества, за да може да се гарантира качеството ѝ от експертите на Monogram.

Четири грама от марихуаната пък се предлагат за 70 долара. Смята се, че опаковката на канабиса го предпазва от UV светлината.

Снуп Дог има служител на пълен работен ден, който му свива цигариПредпочитанията на рапъра към марихуаната са добре известни, но се оказва, че този негов порок създава и работни места

Срещу 40 грама ще може да се насладите на Loosies Preroll, включващ в себе си 4 ръчно свити цигари с марихуана, всяка от тях с тегло по 0.4 грама.

Monogram OG Handroll е с цена от 50 долара и създаден специално от ДеАндре Уотсън, който е амбасадор на компанията.

Това предложение черпи вдъхновение от премиум марките пури, като представлява единичен джойн, отново свит ръчно от експертите на компанията.