Хотелиерската верига Six Senses е известна с това, че предлага престижни удобства, изключителни преживявания и релаксираща атмосфера във всеки свой хотел.

И тъй като малко места по света излъчват повече лукс от Малдивите, марката се готви да направи дебют на втория си имот в идиличната дестинация.

Това е второто съвместно сътрудничество на Six Senses с базираната в Сингапур Hotel Properties Limited (HPL), като двете компании ребрандират вече популярния курорт Kanuhura.

Обхващайки три частни острови - два изоставени и самия Канухура, имотът ще предложи емблематичната за Малдивите комбинация от бели пясъци, тюркоазени води и буйна зеленина, както и луксозни помещения за настаняване с ненадминати гледки.

Курортът в момента разполага с 80 вили на плажа и във водата. През следващите месеци помещенията ще бъдат модернизирани, като ще се добавят басейни в надводите и новите семейни апартаменти.

Други подобрения ще включват свежи концепции за хранене, както и нови уелнес програми. Междувременно, тези, които предпочитат по-активна почивка, ще открият изобилие от водни дейности и високоефективно оборудване, което позволява достъп до 40 места за гмуркане, както и изучаване на възможностите за опазване на океана.

Български плаж се нареди сред 50-те най-добри в света за 2021 г.Български плаж се нареди в класацията на най-добрите в света за 2021 г., изготвена от туристическата онлайн платформа Big 7 Travel

"Six Senses Kanuhura е уникална възможност да комбинираме нашите идеали в живота: устойчивост, уелнес и местни тематични преживявания", казва Нийл Джейкъбс, главен изпълнителен директор на веригата, цитиран от T+L.

Kanuhura официално ще приеме името Six Senses през 2022 г. Дотогава туристите могат да резервират престой на уебсайта на Kanuhura Maldives и IHG.com.