NewPay продължава да очарова потребители и онлайн търговци с модела си на разплащане „Вземи сега, плати по-късно“ - алтернативно решение, с което вече не е нужно да спестявате за покупките или да ограничавате броя им.

Избирате си желаната стока или услуга и с NewPay можете да я имате сега, а да платите по-късно.

Двата атрактивни продукта, които NewPay предлага на онлайн потребителите са:

  • NewPay Отложен за покупки до 400 лв., с който имате до 15 дни за плащане на направената от вас покупка. Плащането е без никакво оскъпяване, ако се извърши в този период.
  • NewPay На вноски за покупки до 1200 лв. С него разсрочвате плащането на 3 или 6 равни месечни вноски с оскъпяване.
  • Едно от най-големите предимства на пазаруването с NewPay е удобството да видите избраната от вас стока преди да я платите, което прави услугата отлична алтернатива на наложения платеж. Когато плащате с NewPay няма нужда да въвеждате данни от кредитна или дебитна карта.

    Всичко става за минути, лесно, удобно и изцяло онлайн. А най-хубавото е, че няма нужда да бъдете одобрявани на всяка покупка – с NewPay одобрението е еднократно, а броя покупки, които можете да правите в рамките на одобрената сума за пазаруване, е неограничен.

    Регистрирате се с лекота в NewPay, въвеждате еднократно нужните данни и вече бързо и лесно можете да пазарувате от непрестанно разрастващата се партньорска мрежа на компанията.

    Само няколко клика ви делят от мечтаните покупки.

    NewPay е работещото решение не само за потребителите, но и за онлайн търговците, които искат да увеличат броя на поръчките и клиентите си, при това напълно сигурно и удобно.
    Интегрирали NewPay бутона в чекаут на своя онлайн магазин, те предлагат на своите клиенти удобството на отложеното плащане, без това да повлиява на заплащането на продуктите.

    NewPay плаща на търговеца стойността на поръчката, без значение дали потребителят вече платил или предстои да го направи. В случай че клиентът не покрие своите задължения, те остават ангажимент за събиране от страна на NewPay, а не от продавача на стоката или услугата.

    Така собствениците на онлайн бизнес имат спокойствието, че ще получат средствата си във всеки случай, докато в същия момент предоставят на клиентите си повече избор и възможност да купят това, което наистина искат, а не само това, което могат да си позволят в този момент.

    Търговците получават още детайлна информация в своя NewPay профил, с която следят поръчките, броя на клиентите, процесите и могат смело да планират нови маркетинг кампании съобразени с потребителските желания и нагласи. Още едно решение за всеки онлайн бизнес, който иска да разраства своята дигитална дейност.

    Партньорската мрежа с онлайн магазини, които избират NewPay, расте всеки ден.

    Потребителите вече могат да открият NewPay бутон за разплащане в магазини за вино, спортни стоки, дрехи, аксесоари, електронни книги, детски играчки, козметични продукти и още много.

    „Вземи сега, плати по-късно“ моделът на NewPay е популярното финтех решение, което превръща онлайн пазаруването в уникално клиентско изживяване.

    NewPay е нов продукт в портфолиото на групата компании Management Financial Group (MFG), която развива разнообразни бизнес модели, свързани с инвестиции в дигитални и алтернативни начини на разплащания, fintech, потребителско кредитиране, финансиране на малки и средни предприятия, кредитни карти, P2P лендинг и други.