От където и да се погледне, дубайският Палм Джумейра (Palm Jumeriah) - един от трите създадени от човека Палмови острови (Palm Islands), е удивително място.

Но една от най-добрите гледки, свързани с това чудо на съвремието, е площадката за наблюдение, от която можете да го видите целия.

А днес има нова гледна точка, от която можете да се насладите на околността, разположена на 250 метра над морското равнище, съобщава T+L.

Nakheel Properties - компанията, която стартира проекта Palm Islands през 2001 г., стои зад наскоро обновената платформа за наблюдение в The View at The Palm. Тя се казва The Next Level и отвори врати на 1 февруари 2022 г.

Първият и най-висок 360-градусов инфинити басейн ще отвори в Дубай (снимки)Първият и най-висок 360-градусов инфинити басейн в света ще отвори врати в средата на ноември в Дубай

Разположена на върха на 52-етажната Palm Tower - най-високата сграда на острова, оригиналната 360-градусова наблюдателна площадка, открита миналия април на височина от 240 метра, предлага обширна гледка към силуета на Дубай, Арабския залив и самия остров.

Следващото ниво се издигна на още 10 метра над земята, за да предложи най-високата гледка на Палм Джумейра.

За да отпразнува откриването, The View at The Palm кани първата международна състезателка по фигурно пързаляне в Близкия изток Захра Лари да подчертае красотата на изживяването, като се спусне от хеликоптер на The Next Level, който е превърнат в ледена пързалка за случая.

„След огромния успех на The View at The Palm, открита през април миналата година, ние сме щастливи да издигнем това изживяване до нови висоти, като представим The Next Level, добавяйки ново измерение към това, което вече е много популярна, задължителна атракция в Дубай“, казва главният директор по активите на Nakheel Омар Хори.

VIP билети за посещение на The Next Level се предлагат на цени от около $89 възрастни и около $40 за деца от 4 до 12 години. Те включват бърз достъп до 52-ия етаж и The Next Level, плюс обиколка с екскурзовод и вход за VIP салона с напитки и вкусни традиционни арабски закуски.