Луксозно имение в Котсуолдс, което струва 4.1 милиона евро, може да има нов собственик срещу само 12 евро.

Имотът с площ от 930 кв. метра ще бъде получен като награда от щастливия победител в игра на платформата за набиране на средства Omaze, наречена Million Pound House.

Имението има шест спални, сауна, фитнес зала, кино зала, тенис корт, отопляем външен басейн, езерце, водопад и частна гора, съобщава Daily Mail.

Разположена в близост до природен резерват, къщата е заобиколена от невероятна природа, като е изградена от местни камъни и дървен материал, за да се гарантира, че се вписва добре в средата.

Имотът се предлага напълно обзаведен, без ипотека, а всички такси по прехвърлянето са покрити. Победителят в играта получава и близо 60 хил. евро в брой, за да се установи спокойно, като е свободен да живее в къщата, да я отдава под наем или да я продаде.

Ако победителят реши да използва къщата за почивка и дългосрочно отдаване под наем, агентите по недвижими имоти изчисляват, че средният месечен доход от наем е между 14 000 и 18 000 евро.

Освен че ще направи победителя мултимилионер, играта ще подкрепи и благотворителната организация RSPCA, на която Omaze ще направи минимално дарение от 120 хил. евро с потенциал за целево увеличение от 600 хил. евро.

Как да се качите на полет на Virgin Galactic, ако нямате $250 000?Ако новината за пътуването на Ричард Брансън в космоса ви кара да изпитвате ревност, има вариант да успеете да предприемете свой собствен полет - точно като неговия, благодарение на нова лотария

„Като предлагаме този имот мечта в Котсуолдс, ние не само даваме на хората шанс да спечелят невероятната къща, но също така набираме пари и представяме благотворителни организации на чисто нова публика. Горди сме, че нашият метод за набиране на средства вече е събрал 4.4 млн. евро за шест благотворителни организации, откакто го стартирахме в Обединеното кралство през 2020 г.", посочват от Omaze.

Играта приключва на 5 юни 2022 г. за онлайн участниците и на 7 юни за онези, изпратили пощенски записи. Онлайн участието струва 12 евро за 15 записа, 30 евро за 40, 60 евро за 85, 178 евро за 320 записа или можете да го направите по пощата, без да е необходима покупка.

Предишната подобна игра – седмата в кампанията досега, е за къща с шест спални, струваща 3.5 млн. евро, като средствата се набират в полза на Alzheimer's Research UK. Тя приключва на 27 март.