Един от най-популярните квартали за покупка на имоти в столицата е Кръстова вада.

Разположен в южните части на София, той граничи с Южния парк и кварталите Манастирски ливади, Витоша и Хладилника.

През него минава един от главните булеварди в столицата - Черни връх, който го свързва с центъра на града и с Околовръстния път. Метростанция Витоша и изобилието от автобусни връзки пък позволяват на обитателите му да се възползват от възможностите на столичния градски транспорт.

Именно в Кръстова вада е разположен луксозният жилищен комплекс AURA. Предлагащ разнообразие от апартаменти с 1, 2, 3, 4 спални, мезонети и пентхауси, в комплекса се намират още офис помещения клас А, фитнес и търговски площи, зона за релакс със СПА процедури, детски кът и просторен вътрешен парк.

Комплексът се състои от шест жилищни и една офис сграда с озеленен парк от 2 дка. Намира се на бул. „Черни връх“, в близост до метростанция Витоша и Южния парк.

При строителството му се залага на модерни технологии и материали, както и на красива архитектура, която включва стъклена фасада, окачен таван с перфектна акустика, луксозни общи части, представителна рецепция, охрана и други.

Комплексът предлага още охраняем подземен паркинг на три нива с покрит достъп към сградите за работещи и обитатели, както и паркинг за гости и външни посетители.

Сградите са с централна климатизация с контрол на влажността и качеството на въздуха с безшумни тела, както и с интегрирана система за сграден мениджмънт, свързана с контрола на достъп на хора и автомобили, както и със системата за видеонаблюдение и безопасност.

Налични за продажба в комплекса са двустайни, тристайни и многостайни апартаменти, мезонети и пентхауси, чиито цени стартират от 1 250 евро на квадратен метър. Много от жилищата са със зашеметяващи гледки към планината.

Жилищата разполагат с модерни и качествени прозорци и светла височина 2.7 – 2.8 метра, както и 3 метра в офисната част.

Проектът, чието строителство вече стартира и трябва да приключи през 2024 г., се изпълнява спрямо най-съвременните еко стандарти и иновативни технологии за енергийна ефективност, в това число екологично строително изпълнение и техническо оборудване на сградите - топло и хидроизолации, шумоизолация, вентилация, пожарозащита.

Комплексът се предлага ексклузивно от лидера в продажбите на имоти ново строителство BULGARIAN PROPERTIES, като не се изисква комисионна от купувача.

Още предложения на агенцията вижте тук