Всеки уважаващ се букмейкър знае много добре, че бонусите винаги са разглеждани като един от основните фактори при избор на дадена платформа за спортни прогнози.

Ето защо и все по-често фокусът е върху предлаганите BetWay bonus предложения, които се стремят да ни предоставят средства за игра, с които да се забавляваме със значително по-малък риск.

Това не трябва да ни изненадва, особено след като знаем, че всеки един бранд има богато портфолио от промоции и оферти.

Как обаче се използват те за нови клиенти? Ако обърнем внимание на последното десетилетие, всеки един букмейкър е пряко зависим от своите клиенти и това означава, че тяхното време в платформата трябва да е далеч по-приятно, а за да се случи това, рискът трябва да е умерен.

От една страна, разполагаме с различни функции, като кеш-аут или ранно изтегляне на залог, както е известно, а от друга ще открием наличието на бонусите.

Те далеч не са дарение, както мнозина смятат в самото начало, а средства за игра. За да се гарантира, че ще се използват по предназначение, всеки един бонус в платформата идва с някакви условия за разиграване, като при изпълнение на всички изисквания, потребителят може да изтегли натрупаните печалби.

Логично е, че когато говорим за бонуси, техният размер също е от особено значение. Това е елементът, който първи попада в полезрението на един потребител. Разбира се, условията също са важни, защото има баланс между двете предложения и то в много от случаите.

Този оператор предлага добри стартови оферти и привличайки вниманието със суми, следващата добра стъпка е да предостави на аудиторията и шанс. Вниманието винаги е било насочено към забавлението, а не към преследването на невъзможни печалби.

Точно по тази причина има и секция за отговорна игра, която изисква от аудиторията същото – да се забавляват, да се наслаждават на риска, но не и да се опитват да решат финансовите си проблеми със спортни залози. Това е запазена марка само и единствено на Холивуд.

Как става самото привличане на клиенти, като тук бихме добавили и секцията на лоялните клиенти? След като получаваме средства за игра, след като разполагаме с достатъчно добри предизвикателства и добър шанс да играем известно време без употребата на нашия депозит, получаваме доста добри шансове да се насладим на играта и същевременно да редуцираме риска.

Никой не се притеснява дали ще изгуби с бонуса, макар и да има много профилирани спортни фенове, които вече знаят как да използват предоставените средства и да вземат чистата печалба от тях.
Самите суми също са разумни и подчертават професионализма на този оператор. Няма да открием някакви твърде завишени суми, чийто условия никога няма да се изпълнят.

Този бранд има опит на три континента и след като се смята за един от лидерите в Европа, познанията и предложенията са тествани и предпочитани от редица европейци, а и не само. Следователно можем да заявим, че с помощта на бонусите и свободата да се играе безрисково, един потребител може да избере този оператор пред друг.

Налични са и други изисквания като разнообразие от пазари и богат набор от спортни дисциплини, където да се реализират въпросните бонуси и средства. Те не са постоянни, но са винаги добро допълнение в портфолиото на един реномиран бранд, какъвто е и този.