Банката вече е в телефона ни – какво следва?

Как ще изглежда банката на бъдещето?

Зелено банкиране – бизнес с кауза

Тези теми ще засегне главният изпълнителен директор и член на УС на Българо-американска кредитна банка Илиан Георгиев по време на панел Банки, част от Шумът на парите 2022.

Панел Банки ще стартира в 09.30 ч. на 7 юни.

Кой е Илиан Георгиев?

Илиан Георгиев е член на Управителния съвет на “Българо-американска кредитна банка” АД от януари 2012 г. От септември 2013 г. е назначен за изпълнителен директор, а от юли 2017 г. е избран за главен изпълнителен директор.

От 2011 г. до назначаването му за изпълнителен директор заема поста директор дирекция "Кредитиране" в банката.

Преди да се присъедини към ръководния екип на „Българо-американска кредитна банка“ АД, в периода септември 2003 г. – ноември 2011 г., заема мениджърски позиции като ръководител управление "Големи корпоративни клиенти" и заместник-ръководител на управление "Корпоративно банкиране" в "Юробанк И Еф Джи България" АД (Пощенска банка).

В периода април 1998 – август 2003 г. е част от екипа на "Стопанска и инвестиционна банка“ АД, като през 2001 г. е назначен на поста ръководител отдел "Корпоративни кредити".

Илиан Георгиев е магистър по икономика от Университета за национално и световно стопанство, специалност "Счетоводство и контрол".

Шумът на парите 2022 ще се проведе присъствено на 7 юни 2022 г. в Sofia Event Center. На публиката организаторите от Profit.bg предлагат пет дискусионни панела.

Повече информация и програмата ще откриете тук.

Билети ще намерите тук. Местата са ограничени, така че побързайте да осигурите присъствието си на едно от най-големите икономически събития в страната.

Шумът на парите 2022 се организира с подкрепата на Пощенска банка, Инвестбанк, Уникредит Булбанк, Обединена Българска банка, Амунди, TBI Bank, ЕОС Матрикс, eMAG, Алкомет, Arco Real Estate, Schneider Electric, Планекс Инвест, MyFin, LENO, DHL, БАКБ, Фронтекс Интернешънъл, Coca-Cola HBC Bulgaria, CloudCart, Philip Morris Bulgaria, TBI Buy, УНИКА и Кеш Кредит.