В специална дегустация на уиски от алкохолното портфолио на Coca-Cola HBC Bulgaria ще имат възможност да участват гостите на Шумът на парите 2022.

Непосредствено преди панел Лични финанси, който ще стартира в 13.30 ч. на 7 юни, мениджърът Алкохолно портфолио в Coca-Cola HBC Bulgaria Милослав Хугасян ще въведе публиката във виртуална дестилерия, представяйки възможностите, които разкриват инвестициите в уиски.

С близо 500 на сто се е увеличила инвестиционната стойност на колекционерските питиета през последните десет години, сочат данни на Knight Frank. Инвестирането в редки и ексклузивни издания шотландско уиски пък е донесло много повече ползи на инвеститорите от вложенията в други видове инвестиционни продукти.

Кой е Милослав Хугасян?

Милослав Хугасян е завършил СУ “Климент Охридски”, като е магистър по Културология и Публична комуникация.

Заема различни професионални позиции в сферата на алкохолния бизнес у нас през последните 17 години. Понастоящем е мениджър Алкохолно портфолио в Coca-Cola HBC Bulgaria.

Зад гърба си има над 200 уиски дегустации, определя се като уиски любител и ентусиаст.

Можете да споделите неговия опит в сферата по време на иновативната дегустация от 13.15 до 13.30 часа в рамките на Шумът на парите 2022.

Събитието ще се проведе присъствено на 7 юни 2022 г. в Sofia Event Center. На публиката организаторите от Profit.bg предлагат пет дискусионни панела.

Повече информация и програмата ще откриете тук.

Билети ще намерите тук. Местата са ограничени, така че побързайте да осигурите присъствието си на едно от най-големите икономически събития в страната.

Шумът на парите 2022 се организира с подкрепата на Пощенска банка, Инвестбанк, Уникредит Булбанк, Обединена Българска банка, Амунди, TBI Bank, ЕОС Матрикс, eMAG, Алкомет, Arco Real Estate, Schneider Electric, Планекс Инвест, MyFin, LENO, DHL, БАКБ, Фронтекс Интернешънъл, Coca-Cola HBC Bulgaria, CloudCart, Philip Morris Bulgaria, TBI Buy, УНИКА и Кеш Кредит.