През целия месец на детето – юни - настоящите и нови клиенти на Vivacom могат да закупят EON Kids дистанционно на специална цена от 4,98 лева вместо на стандартната от 19.90 лв.

Детското дистанционно за телевизионната платформа EON се отличава с удобна форма, подходяща за детската ръка. То дава достъп само до създадения от родителите детски профил, в който съдържанието е съобразено с възрастта и интересите на детето. Платформа е интуитивна и научава какво обича да гледа детето, за да му предлага още подобно съдържание. Всеки профил в EON Kids може да се защити с ПИН, който да гарантира, че детето ще остане в безопасната среда.

Част от любимите герои от детските канали и EON Видеотека са „Томас и приятели“, „Пес патрул“, „Кафенето на Масленка“, „Маша и мечокът“, „Прасето Пепа“, „Пожарникарят Сам“, „Спондж Боб“, „Къщата на Шумникови“ и др.

Платформата ЕON е разработена от водещия център за високотехнологични иновации на United Group - United Cloud. Тя предоставя на абонатите си разнообразно телевизионно съдържание и видеотека с над 15 000 заглавия, иновативни функции, възможности за персонализация, за гледане на архив до 7 дни назад. Предлага се в комбинация с високоскоростен оптичен интернет, в три пакета – LIGHT, FULL и PREMIUM.

Повече информация за EON може да откриете на https://www.vivacom.bg/bg/eon