Представете си средиземноморски залез с цвят на жарава, приказна панорама от 15-ия етаж на плаващ град, в ръката ви има чаша с шампанско.

В далечината се чува музика от 70-те.

Намирате се в джакузи, а мехурчета приятно галят кожата ви.

Тук няма място за бързане, няма тревога и неотложни задачи. Животът тече бавно.

Искахме да разработим нещо специално - нещо, което не беше виждано досега в света на круизите, казва пред пресата милиардерът Ричард Брансън.

Valiant Lady - вторият круизен кораб на компанията му, ще прекара лятото, пътувайки по няколко маршрута из Средиземно море.

Така през 2011 г., когато Брансън създава своя собствена круизна линия, той иска да я адаптира към идеята на своята марка и да я превърне в еталон за „бунтарски лукс“, пише abc.es.

Какво има на Valiant Lady, което другите не предлагат?

На Valiant Lady не се допускат деца. Това ориентира всички дейности на борда към наслада и тотално удоволствие за възрастните.

Точно това е привлекателността на този кораб - спокойствието, спортът и гастрономията.

Valiant Lady не е обикновен круизен кораб. Тук всеки може да се почувства като рок звезда.

От гледна точка на структурата, Valiant Lady е среден по размер крайцер, което му позволява достъп до отдалечени и нетрадиционни пристанища. Разполага с общо 1330 каюти, 78 луксозни стаи и два масивни апартамента с джакузи, собствена палуба и дори стая, посветена изключително на електрически китари.

Освен това на този кораб по-голямата част от каютите са с изглед към морето и имат балкон и хамак за почивка в края на деня.

Луксозният 28-стаен хотел на Ричард Брансън на Майорка ще отвори през 2023Новият хотел на милиардера Ричард Брансън в Майорка трябва да отвори врати през лятото на 2023 г.

Специален акцент на круиза е поставен върху спорта и гастрономията. Добрата новина е, че по-голямата част от дейностите е включена в цената на пътуването.

Има фитнес зали, лекоатлетическа писта, баскетболно игрище, СПА център и дори боксов ринг. Всичко това е на разположение, за да се насладите на собственото си тяло, преди да слезете до басейна на слънце, да се изкъпете под хидромасажния душ и да се облечете както обичате, за да поръчате питие в различните коктейл барове, да се насладите на представление в театъра и т.н.

На борда има 20 ресторанта с различна кухня. Те са отворени денонощно, като бюфет няма. Поръчва се храна а ла карт и е винаги прясно приготвена.

Има и салон за татуировки.

Цените на кабина започват от 1114 евро за 7 нощувки около Средиземно море.