Ново луксозно грандиозно приключение на стойност $33 500 транспортира пътешествениците от Лондон до Индия и обратно на борда на Boeing 737-400, превърнат в разкошен частен самолет.

Акцентите на пътуването включват частна обиколка на емблематичния Колизеум в Рим, частна обиколка на музеите на Ватикана и Сикстинската капела, приключенско търсене на бенгалски тигър и 22 нощувки в луксозни хотели, един от които предлага невероятна гледка към Тадж Махал.

Шестдесет и едно хранения са включени в пътуването на Titan Travel – 22 закуски, един брънч, 16 обяда и 22 вечери, а напитките по време на полет са неограничени, посочва Daily Mail.

Самолетът е преустроен през юни 2021 г., като предлага „предна и задна кухня, позволяващи кетъринг от висок клас“, а развлеченията по време на полет „се предават към личните мобилни устройства на пътниците“.

Първото приключение започва на 13 септември 2023 г. от частния терминал на летище Станстед в Лондон, като гостите пристигат там с луксозна кола.

Първата спирка от 23-дневната одисея е Рим, с престой във „великолепния“ хотел Anantara Palazzo Naiadi Rome, след което се отправя към Тиват - крайбрежен град в Черна гора, като гостите се настаняват в Regent Porto Montenegro – „ морски шик“ хотел с „уау фактор“, според Titan Travel, от където добавят, че е „разделен на две секции от зашеметяващ басейн с палми“.

Следва лагерът Saraya Rum във Вади Рум, Йордания, където гостите ще „седнат на чай край огъня“ сред „извисяващи се скални образувания“. След това има престой в Movenpick Resort Petra, разположен точно срещу входа на Розовия град на Петра.

Петзвездният Oberoi Rajvilas в Джайпур, Индия, е следващият „разкошен хотел“, който е „въплъщение на вечната елегантност“, казва Titan Travel.

Оттам гостите ще бъдат отведени до горите на Ranthambore за престой в „разкошните“ Sawai Vilas. Именно тук те ще се отправят на „незабравимо“ приключение за откриване на тигри.

След това се насочват към The Oberoi Amarvilas в Агра, имот, който се гордее с невероятна гледка. Дръпнете завесите в спалнята си тук, казва Titan Travel, „и погледнете Тадж Махал в целия му блясък“.

Последните два хотела са Samarkand Regency Amir Temur в Узбекистан – „единственият водещ хотел в света в Централна Азия“ – и Ritz-Carlton, Истанбул, който предлага „невероятна гледка към могъщия Босфор“.

Други акценти от пътуването включват ексклузивен круиз „из блестящия залив на Котор“, арабски банкет „сред осветените скални чудеса на Малката Петра“, „гала вечеря в зашеметяващия дворец Самоде в Джайпур“, вечеря на покрива на площад Регистан в Самарканд и „грандиозна прощална вечеря в крайбрежното имение Саит Халим Паша в Истанбул“.

Тези луксозни хотели разполагат със свои собствени яхтиОт Тайланд и Търкс и Кайкос през Марбея до Малдивите, тези разкошни хотели предлагат частни яхти за почасови, ежедневни и многодневни маршрути

Управляващият директор на Titan Travel Анди Скуирел казва: „Това е най-луксозната почивка на Titan досега – с напълно уникален маршрут, който не може да бъде намерен никъде другаде. Летейки до шест държави и отсядайки в девет невероятни дестинации, нашите клиенти могат да очакват изискани хотели с хипнотизираща гледка.“