Силно обичана и след смъртта си, принцесата на народа впечатляваше със стил и класа не само по отношение на облеклото, но и на аксесоарите си.

Години, след като се отказа от професията и се отдаде на активна почивка, любимата на Даяна дизайнерка Табита Симънс отново е под светлините на прожекторите.

„Аз съм маниак на тема аксесоари. Луда съм по тях” споделя за себе си Табита. Нейното въображение и изтънчен вкус бързо се налагат сред аристокрацията.

Признание за старанието и финеса, с които изработва всяко свое творение, са множеството награди, които Симънс печели една след друга.

Обувките и коланите се оказват малка част от дизайнерстките хрумвания на Табита и днес тя се завръща по-иновативна и впечатляваща – с уникален поглед върху куфари за пътуване. Вдъхновението за един от елементите – дръжката, дошло от класическата лекарска чанта, която актьорът Кари Грант обожавал.

„Вълнението ми да стъпя на сцената отново е огромно. Това е моето място и там се чувствам най-уютно” допълва Табита Симънс.