Който не е изиграл Джеймс Бонд в творческата си кариера, просто няма как да бъде доволен от себе си. Това е неписано правило в холивудските среди. Едните казват "довиждане" на този емблематичен образ, а другите се превръщат в най-добрата версия на себе си, за да вземат ролята. Кои ще са наследниците на Бонд?

Идрис Елба

След като Даниел Крейг предаде щафетата след цели 5 филма от поредицата, на опашката пръв се нарежда Идрис Елба. Може и да не сте запомнили името му, но със сигурност сте гледали филма "Планината помежду ни", в който на Кейт Уинслет пак й се пада великолепен партньор. Елба е определян като най-сексапилния мъж в различни класации, притежава великолепна физика и има доста добри шансове да се превъплъти в Джеймс Бонд.


Том Харди

Лошото момче на Холивуд, с което Чарлийз Терон стига почти до физически сблъсък, има възможност да докаже таланта си. Умел в динамичните роли, добре изглеждащ в строг костюм, Харди е следващият, който слуховете спрягат за наследник на култовия образ.

Люк Евънс

Многопластов, дълбок и запомнящ се. Това с три думи преставлява характеристиката на Евънс. Достатъчно чаровен, за да се превърне в любимец и достатъчно сериозен, за да поеме Бонд отговорността.

Майкъл Фасбендър

Този естествено риж ирландец старателно си проправи път към черешката на холивудските роли. Плавното му изкачване започна с "300" и "Х-Мен", за да стигне до Джеймс Бонд. В началото дори твърдял, че 007 е по-подходящ за по-млад актьор. Явно по-късно е променил мнението си.

Килиън Мърфи

Романтиката на сините очи е вечна. Ако не вярвате - само погледнете Килиън. Отсега текат залагания дали той няма да изпревари останалите претенденти за 007. Актьорът твърди, че има доста хляб да изяде, докато се почувства готов за това предизвикателство. Излишна скромност или просто ловък трик - предстои да видим.

Майкъл Б. Джордан

Майкъл Джордан, но не спортистът. За да го различават, прибавя в името си инициала Б. След ролите си в "Крийд", "Черната пантера" и "Фантастичната четворка", Джордан е готов за още един голям скок - чернокож Бонд. И той попада в красациите за най-секси мъж през 2020 г., така че със сигурност зрителите от женски пол няма да съжаляват.

Никълъс Холт

Холт показа своя британски талант в "Лудия Макс", "Топли тела" и "Х-Мен". Млад, но вече успял да очарова режисьорите и зрителите, Никълъс има съвсем реални шансове да грабне ролята из-под носа на по-опитните си колеги. Дали ще изберат него - предстои да разберем.

Ейдън Търнър

С леко разкопчана риза и отлично владеещ умението да шофира бързи автомобили - и ето, че Търнър е вече няколко обиколки пред останалите. Ще трябва да укроти буйната си коса, а може би и нрава си на лошо момче. Но пък залогът е голям и си струва.

Джак Лоудън

Момчешкият чар на Лоудън може да е само плюс за актьора. Вече на 30, той успява да покаже, че във всеки зрял и сериозен мъж, се крие по един хлапак, готов на безразсъдни постъпки. Момчето-мъж 007, защо не?


Риз Ахмед

Активист, актьор и рапър. Тази комбинация от таланти може да се окаже доста успешна за Риз. Той е компилация от британско-пакистански гени и съчетава в себе си традицията и новаторството. "Междузвездни войни" беше като за загрявка. Сега на дневен ред е Джеймс Бонд.