Обратно на очакванията, че младата дама със синя кръв се прехласва по тежки и претруфени мебели, подходящи за резиденция на кралска особа, в дома на Амелия е на почит изчистеният и съвременен стил.

Лейди Амелия Уиндзор е дъщеря на Джордж Уиндзор, граф на Сейнт Андрюс. 26-годишната красавица е внучка на принц Едуард и пра-племенница на Елизабет II. Амелия заема далечното 43-то място в линията на наследяване на трона. Това, обаче, не й пречи да се радва на много от привилегиите на знатните си роднини: канят я на работа в престижни компании, обучавала се е в доказани училища и е чест гост на звездни партита.


Как се купува луксозна къща за 3.4 млн. евро само с 300 000?Сега възможността да се наслаждавате на вълнуваща ваканция в топ имот е по-голяма от всякога

Сега лейди Уиндзор се е посветила на кариерата си в модния бизнес и живее в стилен апартамент в лондонския квартал Нотинг Хил. Амелия редовно споделя снимки от интериора на дома си в социалните мрежи, което й печели много фенове. Нека да направим една виртуална разходка в дома на младата дама, с помощта на Marieclair.ru.

Кухнята на Амелия е в ретро-стил и декорирана с ръчно рисувани плочи, висящи от стените, купeни специално от Италия. "Имаше неща, събира ни с години, истински съкровища, както и просто красиви дрънкулки, които намерих на пазара”, споделя Амелия.

Апартаментът разполага и с открита оранжева тухлена тераса. Любимото място на краската наследничка е всекидневната. "Всекидневната е любимата ми част от апартамента. Винаги, когато съм у дома, ще ме откриете там да слушам музика с чаша кафе", признава лейди Уиндзор.

За да поддържа фигурата си в отлична форма, Амелия е отделила просторна стая с дървен под и абстрактни картини по стените.

Сн: Legion Media