Марк Синклер, по-известен като Вин Дизел, е актьор, чиято кариера започва на крехката 7-годишна възраст. Тогава той е заловен да вандалства в театър с приятелите си. Вместо обаче да бъдат предадени на полицията, режисьор решава да пробва друг подход. Той им дава по 20 долара, ако всеки ден след училище, идват на репетиции за предстоящата му пиеса Dinosaur Door, пише Slash Gear.

Ако си мислите, че това е преобърнало живота на Синклер, грешите. Следват още бурни години. Пред изданието Men's Fitness споделя, че е участвал в над 500 схватки, които не били от “красивите”.

Днес холивудският актьор е загърбил криминалните деяния и е известен със скъпите си хобита. Сред тях откриваме луксозната му къща на колела, която може да разгледате отвътре.

Някъде около 2012 г. Вин Дизел отива в Anderson Mobile Estates (AME) - един от лидерите на пазара на луксозни ремаркета RV, за да се сдобие със собствено имение на колела. Сред другите известни клиенти на марката е Уил Смит, а нейни возила сме виждали в различни холивудски филми с участието на Брад Пит, Харисън Форд, Силвестър Сталоун, Оскар Де Ла Хоя и американския президент Бил Клинтън.

Според компанията "всеки квадратен инч" жизнено пространство е персонализиран според нуждите на клиента. В дома на колела може да бъде внесено всичко, което обичаме в жилището си - екзотична дървесина, фина кожа, аудио и визуални елементи и много други.

Новата къща на Тимъти Шаламе от “Дюн” е била дом на Сампрас и Kenny G А на пешеходно разстояние от него са именията на Вин Дизел, Камерън Диас и Ева Лонгория

Наричан The Comfy Cabin, партерът на двуетажния дом на колела на Вин Дизел се състои от всекидневна, малка кухня, баня, конферентна зала и салон. На втория етаж има офис, спалня, зала за кино и просторно място за игра с неговите деца.

Почти половината от горния етаж е обособен в пространство за игра, с подплатени матраци, възглавници и предпазна мрежа. На самия връх има тераса за слънчеви бани.

Къщата на колела на Вин Дизел освен това ще ви впечатли с технологични глезотии на стойност над 70 000 долара. Снабдена е със сателитна връзка за 3D смарт телевизори с плосък екран (оборудвани с Blu-Ray плейъри), съраунд звук и авангардна система за 360-градусово наблюдение. Според източници трейлърът струва внушителните 1,1 милиона долара.

През годините актьорът многократно използва возилото по време на снимки, включително на култовата поредица “Бързи и Яростни” и третия филм на “Ридик”.

Добрата новина за феновете на Дизел е, че трейлърът му вече се отдава под наем. Подобно на много други известни личности, той по всяка вероятност се е отказал от собствеността си в името на екологични цели.