2022 г. бе натоварена за Силвестър Сталоун, що се отнася до неговите имоти. В началото на годината той продаде на Адел за 58 млн. долара жилището си в средиземноморски стил в Бевърли Хилс.

Това е една от най-скъпите сделки с недвижими имоти на знаменитости за годината. Няколко месеца по-късно Роки похарчи 18 млн. за имението Hidden Hills, което сега се връща на пазара с искана цена от 22,5 млн. долара, пише The Los Angeles Times .

Къщата в стил Хемптънс е разположена върху общо 2,5 акра с прилежащата площ. Освен основния дом в имението има къща за гости, плувен басейн, СПА център, овощна градина, още един павилион с басейн, покрита с бръшлян лоджия, плевня за коне и арена за езда.

Всичко това сред пищна зеленина и скрито зад дървета. Общата застроена площ е над 10 000 квадратни фута, твърди изданието. Бръшлянът пълзи по величествената бяла фасада на основната къща, която бе преустроена от AD100 по проект на Мартин Лорънс Булард.

Дизайнерът е проектирал домовете на много звезди, сред които Шер, Кендъл Дженър и къщата в Малибу на Елън Помпео – звездата от „Анатомията на Грей”.