Чудите се какво да облечете за следващата си офис среща? Отговорът е тук!

След като повече от две години голяма част от нас бяха хоум офис, а бизнес срещите се провеждаха основно онлайн, сега сякаш ни е трудно да подберем правилния аутфит, когато ни се наложи. В този материал сме се спрели на три лесни съвета, които ще ви помогнат да бъдете едновременно елегантни и да излъчвате самочувствие.

Заложете на класиката

Не е нужно да избирате крещящи цветове и комбинации, за да направите впечатление, дори напротив. В момента на мода са по-пастелните тонове като бежово, розово и дори бледосиньо в комбинация с класическото бяло. Винаги можете да заложите на аутфит, съставен от бяла риза, широк панталон и палто в камилски нюанс.

Друга наистина стилна комбинация се състои от плисирана пола със сатенена блуза или пък малка черна рокля с елегантна жилетка от естествен материал, като кашмир например. Не забравяйте и за костюмите, в момента те са доста тренди.

Подберете правилните официални обувки

https://obuvki.bg/c/damski/obuvki/elegantni

Без съмнение можем да перефразираме максимата “по дрехите посрещат” на “по обувките посрещат”, тъй като те са неделима част от всяка визия. Важно те да бъдат съобразени с цялостния аутфит, който сте подбрали и по възможност да бъдат на висок ток. Високите обувки издължават силуета и създават усещането за елегантност и увереност.

Всички знаем, че в колекцията на всяка дама винаги има място за още един чифт обувки, за това ви съветваме да разгледате предложенията на един от любимите ни сайтове obuvki.bg.

https://obuvki.bg/c/obuvki/marka:desigual

Включете нежни бижута

Безспорно един от най-добрите акценти, на които можете да се спрете са нежните и изчистени бижута. Те говорят много за вас като личност и добавят разнообразие към класическата офис визия. Подберете ненатрапчиви обеци, тънка гривна или нежно колие с важен за вас символ, който меко да намеква, че сте човек, на когото може да се разчита.

Какво трябва да имате предвид, когато купувате дамски часовник?