BULGARIAN PROPERTIES отпразнува своята 20-та годишнина в Sofia Live Club с бляскаво събитие с участието на топ изпълнители, гурме кетъринг и отбрана селекция от напитки. Гостите имаха възможността да преживеят една незабравима вечер с изпълнения на обичания от всички Васил Найденов, квартет Destiny и Тома Здравков.

Стилната атмосфера на елитния столичен клуб беше идеален фон за празника, а работата с най-добрите при организацията на това значимо събитие показа стремежа на компанията да дава винаги най-доброто.

Тази годишнина отбелязва важен крайъгълен камък за BULGARIAN PROPERTIES, която е сред водещите агенции на българския пазар на недвижими имоти вече две десетилетия. През последните 20 години компанията се утвърди като лидер в индустрията, предоставяйки несравнимо ниво на обслужване на своите клиенти и партньори.

"Когато стартирахме преди 20 години, все още почти нямаше бизнес в интернет. Ние създадохме супер успешен уебсайт и пренесохме офертите онлайн", каза в своята реч Михаил Чобанов, основател на BULGARIAN PROPERTIES. "Именно BULGARIAN PROPERTIES е фирмата, която създаде пазара на чужденци в България и постави държавата ни на световната карта за недвижими имоти. Стандартите, които налагаме в нашия бизнес и модела, който създадохме, са пример за подражание и копиране вече 20 години!"

Михаил Чобанов изрази своето признание и уважение към всички хора, които са важна част от историята и развитието на BULGARIAN PROPERTIES, като им връчи индивидуални ръчно рисувани сертификати. BULGARIAN PROPERTIES гледа към бъдещето с ангажимент да продължи да предоставя възможно най-доброто обслужване на своите клиенти и партньори.