Джордж Клуни се впуска в дълбоките води на бизнеса с недвижими имоти.

Холивудският актьор предлага под наем за частни събития и сватби вилата си "Олеандра" на езерото Комо.

Според Corriere della Sera, цената е 30 000 евро на събитие.

След като няколко пъти предостави луксозната резиденция на брега на Комо за сватби на свои приятели (например Емили Блънт) или за романтични почивки (като тази на Бен Афлек и Дженифър Лопес), Джордж Клуни очевидно е решил да осребри имота си, пишат италианските медии.

Любовта между Джордж Клуни и вила "Олеандра" е от пръв поглед. Актьорът купува имението през 2010 г. за 10 млн. евро, но стойността му се е увеличава десетократно заради звездния собственик.

Златна сделка, ако се вземе предвид и възможността за отдаването под наем за частни събития.

Джордж Клуни ви кани в дома си на езерото Комо. Ето как да го посетитеПрез май актьорът се присъедини към екипа на Omaze - благотворителен уебсайт за набиране на средства, за да предложи ваканция, различна от всяка друга на любимото му място: езерото Комо в Италия

Резиденцията край езерото е мястото, където пламва любовта между заклетия холивудски ерген и бъдещата му съпруга: "Беше лудост! Просто ми се обади общ приятел и каза: "Аз съм близо до твоята къща, мога ли да дойда и да доведа приятел?". Дори не ми се наложи да излизам от дома си, за да се срещна с нея", разказва в типичния си шеговит дух Клуни.

На отсрещния бряг на езерото, точно срещу вила "Олеандра", негови съседи са едни от най-известните инфлуенсъри в Италия – семейството на Киара и Федез Ферани и техните деца, отбелязват местни медии.

Междувременно, Джордж Клуни, съпругата му Амал и близнаците им Ела и Александър тези дни се наслаждават на почивката си в Италия. Седмичното списание Chi улови семейството в изискан хотел, на обяд с техни приятели.