31 номинации за наградите на КРИБ

1387
31 номинации за наградите на КРИБ

© КРИБ

Тридесет и една са номинациите за тазгодишните големи награди на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ). Церемонията по връчването им ще бъде кулминацията на Третия пролетен бал на бизнес организацията, който ще се проведе на 17 май 2017 г. в София Тех Парк.

За трета поредна година балът ще бъде под патронажа на Бойко Борисов, министър-председател на Република България, и с неговото лично участие.

Поканени са, също така, всички членове на правителството, председателя на Народното събрание и кмета на град София, както и председатели на ключови за развитието на бизнеса парламентарни комисии. Медийни партньори на събитието ще бъдат всички медии - членове на КРИБ.


Наградите ще бъдат присъдени в категориите „Качество“, „Растеж“ и „Иновации“. Освен това със специалната награда на председателя на КРИБ Кирил Домусчиев ще бъде отличена и компанията с най-голям цялостен принос за развитието на икономиката в България.

Целта на учредените през 2015 г. награди е да се стимулира качественото и иновативно българско производство. Отличените фирми ще бъдат пример за всички, които правят бизнес в България и налагат нови, по-високи стандарти в икономиката.

Номинираните за наградите „КРИБ – Качество, Растеж, Иновации от България”  за 2017 г. са:

Категория „Качество“:

Винарска изба „Фоур Френдс“
ДиЕйчЕл Експрес България ЕООД
Дънди Прешъс Металс Челопеч ЕАД
Ен Ар Консулт ЕООД
Лидл България ЕООД
Линднер Имобилиен Мениджмънт ЕООД
Национално сдружение Недвижими имоти /НСНИ/
Сименс ЕООД
Томбоу България ООД
Томика-Метал  АД
Уникредит Булбанк АД
Шел България ЕАД
Юробанк България АД /Пощенска Банка/

Категория "Растеж":

Алкомет АД
Доверие Обединен Холдинг АД
Дънди Прешъс Металс Челопеч ЕАД
КЦМ АД
Некрато ООД
Пайп Систем АД
Райфайзенбанк България АД
Сирма Груп Холдинг АД
Тал Инженеринг ЕООД
Томика-Метал  АД

Категория "Иновации":

АстраЗенека България ЕООД
Балкам Груп ЕООД
МБАЛ за женско здраве „Надежда“
Сименс ЕООД
Тангра – АВ  ООД
Телелинк ЕАД
Фесто производство ЕООД
Чериът Моторс АД

Балът ще бъде тържествено открит от „101 каба гайди“. Валя Балканска, която ще огласи зала „Джон Атанасов“ с „Излел е Дельо хайдутин“, родопската народна певица Кристина Енгерова заедно с фолклорната формация „Каба кабадайлии”, както и танцьорите от ансамбъл „Чинари“ ще бъдат в основата на програмата. Балът ще завърши с изпълненията на Данчо Караджов и група „Сигнал“.

Основна част от приходите от рекламодателите на Бала ще бъдат за развитието на „Академия Икономика” - най-голямата инициатива на КРИБ в областта на образованието и професионалната подготовка на младите хора.

Златни рекламодатели на третия пролетен бал на КРИБ са компаниите: Минстрой Холдинг АД, Хювефарма ЕООД, Геотрейдинг АД, Софарма АД, Пощенска банка и Лукойл България ЕООД.

Сребърни рекламодатели на бала на КРИБ през 2017 са Аурубис България АД, Балкам Груп ЕООД, Приста Ойл Груп, Галакси Инвестмънт Груп ООД, Телелинк EАД, Мобилтел ЕАД, Кока-Кола Хеленик Ботлинг Къмпани ЕООД и Абритес ООД.

Бронзови рекламодатели са: Енергоремонт Холдинг АД, Централна енергоремонтна база ЕАД и ЛИДЛ България ЕООД.

Българският бизнес

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg