БТПП организира семинар за европейското законодателство

384
БТПП организира семинар за европейското законодателство

Българската търговско-промишлена палата започва нов проект по програма “ Business Support Programme” на ЕК, който е свързан с оказване на асистенция на България, Румъния, Турция и Хърватия по внедряване на европейското законодателство и ползване на „добрите практики“ на страните членки на ЕС с дългогодишен опит.

Презентацията на проекта ще се проведе днес в сградата на БТПП. На 21 март от 9.30 до 13.00 ч. експертите от Италия, Полша и Словения са на разположение на всички интересуващи се за индивидуални срещи и идентифициране на проблемите, свързани с приложението на европейските стандарти. Индивидуалните срещи ще подпомогнат и процедурата за селектиране на представителите на бизнес организации от България, които ще бъдат включени в обучения и работни посещения в страните партньори на БТПП по проекта.

Проектът ще се реализира в рамките на 18 месеца, като основните дейности са насочени към повишаване капацитета на бизнес организациите по оказване съдействие на МСП за внедряване на европейското законодателство и обмяна на опит със сродни организации чрез организиране на работни посещения в Италия, Полша и Словения.

Работният език на срещата е английски, тъй като задължително условие за участниците в обучението и обмяната на опит е да го ползват свободно.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg

На фокус

По-спокойни за утрешния ден с новия ипотечен кредит на БАКБ

„Лихвите се вдигат, Вашата-не“ е посланието на новия кредитен...