Две изложения за хотелско оборудване и мебели стартират на 17 октомври в София

590
Интер Експо и Конгресен Център - София е домакин на специализираната изложба за хотелско, ресторантско, СПА оборудване и обзавеждане СИХРЕ и специализираната изложба
"Светът на мебелите" от 17 до 20 октомври, съобщиха от агенция "Булгарреклама".

Повече от 180 компании - директни изложители и подизложители от близо 20 държави ще представят кухненско, търговско, ресторантско, хотелско и СПА оборудване и обзавеждане. Дебют на българския пазар правят фирми от Великобритания, Гърция, Полша, Турция, Италия.

Нови за българския пазар модели на мебели за публични пространства и за дома ще бъдат представени на изложението "Светът на мебелите".

По време на своя пети форум в рамките на двата форума Националният хотелиерски мениджмънт клуб ще ангажира вниманието на деловите участници с актуални теми от сферата на туризма - визия за развитието на отрасъла, механизмите за кандидатстване и управление на проекти по Структурните фондове на ЕС, корпоративната социална отговорност на бизнеса в българските хотели и ресторанти и други.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg