Институтът за проблеми на финансирането с партньор у нас

428
Институтът за проблеми на финансирането с партньор у нас

Институтът за проблеми на финансирането (IfFP) със седалище Кьолн избра инвестиционния консултант International Realty Group за партньор в България. Институцията предостави екслузивните права за прилагането на лицензионни продукти в областта на привличането на финансиране за предприятията.

Сред дейността на институцията са корпоративното финансово консултиране, консултации по сделки по привличане на капитал за фирмите, най-вече в областта на иновативното проектно финансиране.

Институтът разполага със собствена мрежа от инвеститори и партньори-консултанти от различни страни и има разработен пазар в страните от Източна Европа и ОНД.

Базата данни на IfFP наброява 60 000 инвеститори, в това число 20 000 частни лица, акционерни дружества, крупни инвестиционни компании и банки, представляващи повече от 30 мрежи на бизнес ангели в 50 страни от Европа, Северна Южна Америка и Азия, както и 650 фонда и пенсионни и застрахователни компании, специализирани в сферата на недвижимите имоти.

Съгласно квотите на IfFP за 2010 г. IRG трябва да обезпечи подготовката, сертифицирането и практиката на 50 български специалиста в областта на финансирането на стартиращи и вече функциониращи предприятия, урежданията на сливания и поглъщания, инвестиционни европейски програми.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg