Къде в София няма да има вода на 4 май?

819
Къде в София няма да има вода на 4 май?

© Pixabay

Планови ремонти на Софийска вода налагат спиране на водоснабдяването в определени райони на столицата на 4 май. Вижте къде:

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Севастократор Калоян“ в кв. „Бояна“ се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 • ул.“Кумата“ от ул.“Севастократор Калоян“ до ул.“Кумата“ №61
 • ул.“7312“ от ул.“Кумата“ до  ул.“Калоянова  крепост“,ул.“Брезите“
 • ул.“Севастократор Калоян“ от ул.“Кумата“  до ул.“Ралевица“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Кумата“ ъгъла с ул. „Севастократор Калоян “ .

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата, предупреждават от концесионера.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Бял нарцис“, местност „Карпузица“ в кв. „Княжево“, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 • кв. Карпузица - зоната ул. "Княжевска", ул. "Войводина могила", ул. "Поточе";
 • ж. п. линия София - Перник, ул. "Гербер", ул. "Буря";
 • кв. Горна Баня - зоната  ж. п. линия София Перник, ул. "Ехо", улица "Извор", ул. "Топло из ворче", ул. "Вечерница", бул. "Никола Петков", ул. "Георги Богоровски", ул. "Планиница", ул. "Перуника", ул. "Лотос", ул. "Гръсниче", ул. "Урал", ул. "Градище", ул. "Синьо езеро", ул. "Дон", ул. "Подлозище", местност "Подлозище", ж. п. линия София- Перник

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес:местност „Карпузица“-  ул. „Стефан Пешев“ ъгъла с ул. „Ива “; кв. „Горна баня“ – бул. „Никола Петков“ ъгъла с ул. „Никола Хрелков“ .

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

След реализацията на тези инвестиционни проекти клиентите на „Софийска вода” живеещи в района, ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Гоце Делчев“ в жк. „Гоце Делчев“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 • бул. „Гоце Делчев“ от бул. „България“ до ул. „Червена роза“
 • ул. „Кестенова гора“ от ул. „Метличина поляна“ до бул. „Гоце Делчев“ и ул. „Твърдишки проход“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Кестенова гора“ пред бл. 26.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Цар Симеон“ в центъра - община „Възраждане“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 • ул. „Цар Симеон“ от ул. „Одрин“ до ул. „Брегалница“
 • ул. „Българска морава“ от ул. „Пиротска“ до ул. „Цар Симеон“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Българска морава“ ъгъла с ул. „Цар Симеон“.

Във връзка с подмяна на сградни водопроводни отклонения на ул. „Ружа“ и ул. „Старата река“ в с. Кривина се налага спиране на водоподаването на клиентите на „Софийска вода”:

 • от 09:30 до 16:30 часа - ул. „Люляк“, ул. „Стара планина“, ул. „Балабана“, ул. „Витоша“
 • от 10:00 до 18:00 часа - ул. „Розова градина“, по ул. „Стара река“ от ул. „Розова градина“ до ул. „Божур“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Розова градина“ ъгъла с ул. „Стара река“; ул. „Ружа“ ъгъла с ул. „Люляк“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, посочват от пресцентъра на Софийска вода.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg