Конференцията „Управление на Растежа” стартира на 17 май

771
Конференцията „Управление на Растежа” стартира на 17 май

На 17 и 18 Май ще се проведе национална конференция на тема „Управление на Растежа”. Насочена към млади хора, стартирали или тепърва започващи нов бизнес, целта на конференцията е да отговори на въпроса„Как да управляваме своя развиващ се бизнес?”.

Успели предприемачи и топ мениджъри ще дадат конкретни съвети и отговори на въпроса как най-успешно младите компании да управляват своя растеж и да намират финансиране за развитие на бизнеса си.

Събитието ще се проведе във два поредни дни, със сесии на различна тематика. На 17 Май главната тема на всички лекции и дискусии е Финансирането на развиващия се бизнес и Програмите на Европейския Съюз. Във две зали участниците ще имат възможността да се срещнат със различни финансови институции и фондове предлагащи им консултации и конкретни решения на техните нужди.

През втория ден на конференцията ще се проведе специализирана дискусия със избрани топ мениджъри от големи български компании и институции. До дискусията достъп ще имат ограничен брой млади предприемачи, които вече са стартирали собствен бизнес и са в процес на развитие на своите компании.Избора става след разглеждане на регистрациите в официалния сайт на конференцията.

Сред лекторите и консултантите на конференцията са представители на ПроКредит банк, Интернешънъл Консултинг Груп, Бългериън Бизнес Консалтантс, Министерство на Икономиката и Енергетиката, Изпълнителна Агенция за Насърчаване на Малките и Средните Предприятия, Министерство на Труда и Социалната Политика, Министерство на Земеделието и Продоволствието, „Фонд Земеделие” и други.

А участници в специализираните дискусии ще са Валери Петров(Директор на Global Finance), Радослав Пашов(Мениджър проекти в Бългериън Бизнес Консултантс), Елвин Гури (Изпълнителен директор на Джет Файнанс), Павел Панов (Управител на Интернешънъл Кинсултинг Груп), Цветин Тодоров (Управител на Александър Лоджистикс), Богомил Шопов (Мениджър ИТ Операции във СЕП България), представители от ММД партнърс и други.

Конференцията се организира от Старт Ъп България, с подкрепата на Фючър Медия, Джей Ти Интернешънъл и Хидроизомат Инженеринг.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg