МРРБ набира предложения за участие в проект "Развитие на индустриалните зони"

313
Изпълнителната агенция по програма ФАР към Министерството на регионалното развитие и благоустройството съвместно с Министерство на икономиката и енергетиката набира предложения за участие в проект “Развитие на индустриалните зони”.

Проектът ще се реализира в две фази. Първата е по Финансов меморандум 2005 и по нея се предвижда финансиране на стойност 1 млн. евро по програма ФАР. Втората фаза на проекта ще се финансира по Финансов меморандум 2006 в периода 2007-2009 г. и е на обща стойност 18 млн. евро, от които 13.5 млн. евро са средства по програма ФАР и 4.5 млн. евро национално съфинансиране.

По проекта ще се предостави техническа и финансова подкрепа за развитието на не по-малко от 16 индустриални зони, с възможност и за по-нататъшно финансиране по оперативна програма ”Регионално развитие” и за представяне на индустриалните зони в България пред потенциални инвеститори.
Поканата за кандидатстване е адресирана до областните управители, които трябва да изискат информация от кметовете на съответните общини на територията на областта.

Писмото-покана, насоките за кандидатите и формулярът за кандидатстване са публикувани на интернет страниците на МРРБ и на Министерството на икономиката и енергетиката

Предложенията трябва да се представят до 18 юли 2007 г. в МРРБ.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg