Общо 11 компании с оферта за доставка на компютърни системи и периферна техника

816
Общо 11 компании с оферта за доставка на компютърни системи и периферна техника

Днес в Министерството на държавната администрация и административната реформа започна разглеждането на документите на участниците в обществената поръчка на МДААР за доставка на компютърни системи, периферна техника и мултимедия за нуждите на МДААР, общинските и областните администрации.

“Сиенсис” АД, “Специализирани бизнес системи” АД, “Контракс” ООД, “Престиж бизнес” ЕАД, “Ай би ес България” ЕООД, “Парафлоу комюникейшънс” ООД, ЦАПК “Прогрес” ООД, “Атласком” ООД, “Стемо” ООД, “Индекс България” ООД и “Прайм технолоджис” ООД участват в откритата процедура за сключване на рамково споразумение, информират от министерството.

Процедурата е в две позиции – първата е за доставка на 1200 броя персонални компютъра и 100 броя преносими, а втората позиция е за 100 черно-бели лазерни принтера, 50 цветни лазерни принтера, 100 мултифункционални устройства, 20 мултимедийни проектора и 200 непрекъсваеми токозахранващи устройства.

Критериите за оценка на предложенията по първата позиция са разпределени по следния начин: 40% относителна тежест има техническото предложение, 10% има срокът за доставка и 50% се падат на финансовото предложение. По втората позиция техническото предложение има относителна тежест от 30%, срокът за доставка – 10%, а финансовото предложение има относителна тежест от 60%.

Предстои комисията, провеждаща процедурата, внимателно да се запознае с документите на всички участници, след което ще бъдат отворени финансовите предложения на допуснатите до този етап на обществената поръчка.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg