Отварят поръчките на 3 фирми за доставка на компютърни системи утре - 5 октомври

409
Утре, 5 октомври 2007 г., от 11.00 часа ще бъдат отворени ценовите предложения на фирмите, които са допуснати до участие в обявената от министерството обществена поръчка за доставка на компютърни системи, периферна техника и мултимедия.

Това са “Парафлоу Комуникейшънс” ООД, “Престиж Бизнес” ЕАД и “Безконтактни мултиплексорни вериги” ЕООД.

Обществената поръчка се отнася за доставката на 12 сървъра, в комплект с периферна техника, 6 мултимедийни монитори и 200 броя UPS устройства.

Участник в процедурата за обществена поръчка може да бъде всяко българско или чуждестранно физическо или юридическо лице. Всеки кандидат може да представи само един вариант на предложение. Той може да участва по първа, по втора или по двете обособени позиции, като прилага толкова финансови предложения, по колкото позиции участва.

Гаранцията за участие в търга е 1500 лева за кандидатите за доставка на сървърни системи, 300 лева за доставка на монитори и UPS устройства или общо за двете позиции – 1800 лева.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg