БАКБ вече с изцяло онлайн процес за откриване на сметка

724
БАКБ вече с изцяло онлайн процес за откриване на сметка

© БАКБ / Съдържание от нашите партньори

Разплащателна сметка без такса за откриване, без такса за обслужване и без такса за издаване на карта VISA е новият продукт на БАКБ.
 
Дигитализацията на банковите продукти и услуги стартира преди няколко години и се ускори значително през пандемията. Тя, обаче,  се фокусираше върху настоящите клиенти на банките и възможността да правят ежедневните си операции дистанционно. Предлагането на дигитални продукти за нови клиенти беше ограничено. 
 
Днес, след като хората по света се върнаха в значителна степен към нормалния си начин на живот, придвижване и общуване, онлайн банкирането се запази като предпочитан вариант за клиентите, заради удобството което осигурява. Затова и банките продължиха да правят мащабни инвестиции в дигитални продукти и канали за продажби. 
 
ЧИСТА СМЕТКА е продуктът на Българо-американска кредитна банка, насочен към хората  с регулярни ежемесечни доходи - заплата, доходи от наеми, хонорари, авторски права и други. Условията на разплащателната сметка осигуряват на клиентите възможността да разполагат със средствата си без да заплащат месечна такса за обслужване  – при това не за определен промоционален период, а
безсрочно.
 
Единственото условие е да имат месечни постъпления по своята  сметка от минимум 500 лева и да използват дебитна карта VISA. В условията на инфлация и променящи се банкови такси, да имате предвидимост, яснота и прозрачност на условията на най-масово използвания банков продукт е от изключителна важност. 
 
БАКБ е сред банките в България, които постоянно развиват и предлагат на пазара иновативни продукти, достъпни за всички  онлайн – дори за тези, които  не са клиенти на банката към момента. След вече утвърдените предложения „Онлайн депозит“  и онлайн кредит „На мига“, банката създаде възможността за откриване и на ЧИСТА СМЕТКА  изцяло онлайн, чрез платформата apply.bacb.bg.
 
Така само с няколко лесни стъпки всеки нов клиент за банката може да открие сметка с дебитна карта без необходимост от посещение в банков офис.
 
Дебитната карта VISA от Българо-американска кредитна банка, която ще получите със своята ЧИСТА СМЕТКА  също е с отлични условия - без такса за издаване и поддръжка на картата, без такси за плащания при търговци и без такса за теглене на суми от всички банкомати на БАКБ в страната. 
 
По този начин имате удобен и бърз достъп до парите си – БЕЗ ТАКСИ, за НЕОГРАНИЧЕН период от време. Можете да дигитализирате своята карта VISA към ЧИСТА СМЕТКА с Apple Pay или Google Pay и да пазарувате навсякъде само с телефона си – бързо, лесно и удобно.  
 
ЧИСТА СМЕТКА може да бъде открита вече и ОНЛАЙН от всеки нов клиент на банката. Настоящите клиенти на Българо-американска кредитна банка също могат да се възползват от предложението, ако не са имали активна разплащателна сметка през последните 12 месеца.
 
Повече за ЧИСТА СМЕТКА и за останалите продукти на банката можете да прочете на bacb.bg.

Българският бизнес

Подобни статии

Най-четени статии

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg