БАКБ представи виртуална платформа за интернет банкиране

2667
БАКБ представи виртуална платформа за интернет банкиране

Българо-Американска Кредитна Банка АД (БАКБ) представи пред клиенти и партньори виртуалната си платформа за интернет банкиране.

Чрез него клиентите на финансовата институция - физически и юридически лица, могат да извършват цялата гама от банкови операции, като за първи път ще имат възможност не само да открият банков депозит в реално време, но и при необходимост да го увеличат, намалят или закрият.

„Чрез интернет банкирането целим да създадем удобство за клиентите на банката. Модерните хора не обичат да чакат за рутинни операции и ние го разбираме. Интернет банкирането на БАКБ дава възможност човек да разполага с парите си, дори и ако са наложи да развали депозит, без да се разхожда до банката", коментира Мария Шейтанова, изпълнителен директор на БАКБ.

Гостите на презентацията имаха възможност да видят как биха могли да открият депозит чрез новото интернет банкиране и да се запознаят с функционалностите на системата.

Българо-Американска Кредитна Банка АД (БАКБ) е партньор на малките и средни предприятия в различни сектори на икономиката. Прилага индивидуален подход към всеки клиент и намира оптимално решение на неговите бизнес нужди.

Банката е 18-та по размер на активите към края на март 2010 г. по данни на Българската Народна Банка. Основана е през 1996 г. Двата най-големи акционера в БАКБ са ирландската банка Allied Irish Banks (AIB) и американския инвестиционен фонд Грамърси имърджинг маркет фонд (Grammercy emerging market fund).

Акциите й се търгуват на Българската Фондова Борса.

Тук може да видите видео материала от представянето на БАКБ пред клиенти и партньори виртуалната си платформа за интернет банкиране, 

както и

Новото интернет банкиране на Българо - Американска Кредитна Банка.


 

 

 

 

 

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg