От днес до края на януари 2010 г., ПроКредит Банк предлага на своите клиенти промоционална лихва за новооткрити депозити ПроВлог със срок от 12 месеца.

ПроВлог е гъвкав депозит, който позволява получаването на висока лихва дори ако суми от спестяванията бъдат изтеглени преди крайния срок. В този случай, клиентът получава лихвата за най-близкия изминал период.

Например, ако направите 1-годишен депозит от 5000 лв. с лихва 7%, на 12-тия месец ще получите лихва в размер на 350 лева. Дори да се наложи да изтеглите сумата на 6-тия месец, банката ще ви изплати годишна лихва за 6-месечен депозит ПроВлог в размер на 5%, в случая 125 лева.

По депозит ПроВлог довнасянето е възможно по всяко време. Минималната сума за откриване на депозита е само 100 валутни единици. ПроКредит Банк няма такси за откриване и обслужване на депозитната сметка. ПроВлог е подходящ за клиенти, които искат да спестяват дългосрочно, и да разполагат с парите си по всяко време, без допълнителни утежнения.

Във времето депозит ПроВлог се е доказал като най-удобният за спестяване и следователно най-търсеният от клиентите на институцията спестовен продукт.

Кампанията „ПроВлог" е поредната инициатива, с която ПроКредит Банк се концентрира върху отговорното банкиране чрез изграждане на спестовна култура сред своите клиенти.