Депозит от ПроКредит Банк с промоционална лихва

1459
Депозит от ПроКредит Банк с промоционална лихва

От днес до края на януари 2010 г., ПроКредит Банк предлага на своите клиенти промоционална лихва за новооткрити депозити ПроВлог със срок от 12 месеца.

ПроВлог е гъвкав депозит, който позволява получаването на висока лихва дори ако суми от спестяванията бъдат изтеглени преди крайния срок. В този случай, клиентът получава лихвата за най-близкия изминал период.

Например, ако направите 1-годишен депозит от 5000 лв. с лихва 7%, на 12-тия месец ще получите лихва в размер на 350 лева. Дори да се наложи да изтеглите сумата на 6-тия месец, банката ще ви изплати годишна лихва за 6-месечен депозит ПроВлог в размер на 5%, в случая 125 лева.

По депозит ПроВлог довнасянето е възможно по всяко време. Минималната сума за откриване на депозита е само 100 валутни единици. ПроКредит Банк няма такси за откриване и обслужване на депозитната сметка. ПроВлог е подходящ за клиенти, които искат да спестяват дългосрочно, и да разполагат с парите си по всяко време, без допълнителни утежнения.

Във времето депозит ПроВлог се е доказал като най-удобният за спестяване и следователно най-търсеният от клиентите на институцията спестовен продукт.

Кампанията „ПроВлог" е поредната инициатива, с която ПроКредит Банк се концентрира върху отговорното банкиране чрез изграждане на спестовна култура сред своите клиенти.

Facebook Коментари

Добави коментар

Екипът на Profit.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Абонирайте се за електронния
информационен бюлетин на Profit.bg