Дали пък през май месец не е време за депозит. За 9-ти пореден месец екипът на Profit.bg Ви представя едни от най-атрактивните депозитни предложения у нас:

Българо-Американска Кредитна Банка - 6 - месечен стъпаловиден депозит


Клиентите на банката имат възможност да спестяват в предпочитаната от тях валута - лева, евро или долар.

Годишният лихвен процент, който се натрупва върху първоначалната сума през първите два месеца, е съответно 6% за лева, 5% за евро и 4% за щатски долари.

През втория двумесечен период лихвата нараства с 3% за суми в лева и с 2% за депозити евро и долари.

През последните два месеца годишният лихвен процент достига 12% за депозити в лева, 9.0% за влогове в евро и 8.0% за спестявания в щатски долари.

В края на всеки двумесечен период депозитът може да се прекрати, при което клиентът получава целия размер на натрупаната до момента лихва. Минималната сума на депозита е 2,000 валутни единици.

Пощенска банка - Депозит с растяща лихва Активни пари

С всеки изминал месец, спестяванията ви носят по-добра доходност. Избирате между три валути и имате възможност да довнасяте и теглите.

Лихвените нива при 6-месечния депозит Активни пари стартират от 5% за първия месец и достигат 8% за последните два месеца. При 12-месечните депозити лихвите са от 4 до 12% за последните три месеца.

Лихвите по евро спестяванията достигат до 9% за последното тримесечие от срока на депозита, а за доларовите - до 7 на сто.

СИБАНК - Депозит Елит

За да откриете 12-месечния депозит са Ви необходими минимум 50 хил. лв., 25 хил. евро и 35 хил. долара. Лихвите по левовите депозити са от 6.8% за суми от 50 хил. лв. до 99 999 лв. и 7% за суми над 100 хил. лв.

Годишните лихвени проценти за евровите депозити са от 4.5 до 4.74%, а за доларовите - от 3.55 до 3.75%.

Лихвата се изплаща на 6 месеца и можете да я ползвате авансово. От банката предоставят възможност да се теглят и довнасят свободно средства.

SG Expressbank - Депозит Тактика

Депозит Тактика може да бъде открит за минимум 6 и максимум 12 месеца с минимална сума от 500 лв., или 250 евро.

Срокът на депозита се разделя на 2 лихвени периода с продължителност от 6 месеца.

Лихвата по левовите спестявания за първия период е 5.5%, а за втория нараства до 8.5% на годишна база.

При депозитите в евро лихвените нива са съответно 3.5% и 6% за двата периода.

Райфайзенбанк - Спестовна програма

Спестовната програма е нов и удобен начин за спестяване - без усилия и време от Ваша страна, и без изискване за минимална депозирана сума, за да започнете да спестявате успешно.

Спестовната програма е комбинация от дебитна карта Maestro и свързана към нея Депозитна сметка с годишна лихва до 6%.

По Ваш избор сума в размер на 3%, 5% или 10% от всяко теглене на банкомат, покупка в търговски обект или плащане в интернет с дебитна карта Maestro автоматично се прехвърля от дебитната Ви карта по Депозитната Ви сметка.

Съществува възможност за промяна на избрания процент на средствата, които се прехвърлят по сметката, във всеки офис на банката.

Депозитите на физически и юридически лица са гарантирани в съответствие с разпоредбите на Закона за гарантиране на влоговете в банките.

Станете наш почитател във Facebook