Пощенска банка предлага на своите клиенти нова спестовна сметка „Мега”. Новият продукт „Мега” е за физически лица и дава на клиентите на банката годишна лихва от 6% за сметки в лева и 4% за сметки в евро, без значение от размера на внесената сума.

Вноски по спестовна сметка „Мега” могат да се правят по всяко време без такси или комисиони. Няма изискване за минимална сума по сметката. Напротив, клиентите получават лихва за всеки лев или евро, които вложат в своята спестовна сметка.

Освен висока лихва продуктът осигурява и постоянен достъп на средствата, като до 2 тегления месечно не се отразяват върху размера на лихвения процент.

Пощенска банка, с юридическо име “Юробанк И Еф Джи България” АД, е една от водещите финансови институции в България, член на Юробанк И Еф Джи Груп.

Юробанк И Еф Джи Груп е международна банкова организация с активи, възлизащи на повече от 63.3 млрд. евро и над 22 хиляди служители, която предлага продукти и услуги чрез 1500 клона и точки за продажба, както и чрез алтернативни дистрибуционни канали.

Юробанк И Еф Джи Груп е член на EFG Bank European Financial Group, банкова група на семейство Лацис, базирана в Женева, Швейцария.