Райфайзенбанк (България) и AVON Cosmetics България пускат кобрандирана международна кредитна карта AVON MasterCard специално за представителите на козметичната компания. С кредитната карта AVON MasterCard представителите на AVON постоянно разполагат със средства за своята дейност и за ежедневни нужди, както в страната, така и в чужбина.

Кобрандираната карта AVON MasterCard, разработена от Райфайзенбанк, е уникален картов продукт, създаден изцяло според нуждите на потребителите, към които е насочен – представителите на AVON. Освен за плащания към AVON картата AVON MasterCard може да се ползва и за покупки в страната, чужбина, интернет, за тегления, за резервации.

“Райфайзенбанк за пореден път създава финансов продукт за специализирана аудитория. Отново два големи бранда се обединяват, за да посрещнат специфичните нужди на клиентите”, коментира Момчил Андреев, председател на УС и изпълнителен директор на Райфайзенбанк.

Това е втората кобрандирана карта, която пуска Райфайзенбанк след кобрандираната кредитна карта BILLA - Visa Classic, която е предназначена за редовните и лоялни клиенти на BILLA.

Като част от кампанията на AVON срещу рака на гърдата “От любов към живота” притежателите на AVON MasterCard получават безплатна застраховка от Застрахователна компания Уника, при диагностициране на болестта, в размер на 1 000 лв.