Вторият ден на форума „Шумът на парите" 2011 започва на 18 май (сряда), в 9:00 часа с панел „Банки". Топ банкерите на България ще коментират състоянието на банковия сектор и най-актуалните въпроси, свързани с него.

Дискусията ще модерира Тихомир Тошев, изпълнителен директор на Кредит Център.

Сред участниците, потвърдили към момента се нареждат имена като: Мария Илиева, главен изпълнителен директор, МКБ Юнионбанк; Кристофор Павлов, главен икономист, Уникредит Булбанк; Петър Андронов, изпълнителен директор, СИБАНК; Атанасиос Петропулос, Председател на УС и главен изпълнителен директор, Емпорики Банк; Асен Ягодин, Председател на УС и изпълнителен директор на Българска банка за развитие.

Дали ще се коментират актуалните отново лоши кредити? Ще се коментират ли ипотечните кредити? Или участниците в панела ще ни изненадат с новини във връзка с лихвените равнища на депозити?

За момента темите за разговор в този панел остават тайна! По всичко личи, че участниците ще ни изненадат с ексклузивни новини и коментари. Определено тази дискусия не трябва да се пропуска!

Не пропускайте да се регистрирате за „Шумът на парите" 2011 тук, или в профила на форума във Facebook. Регистрацията е безплатна и отнема по-малко от минута. По време на събитието няма да бъдат допускани посетители без регистрации.

„Шумът на парите" 2011 се реализира благодарение на: ПОК Доверие, Emporiki Bank, MetLife, KIA Motors, MKB Unionbank, БенчМарк Финанс, Енемона и Джони Уокър.

Медийни партньори на събитието са: insurance.bg, DarikFinance.com, econ.bg, infostock.bg, news.bg, money.bg, Darik Radio, imoti.net, EBF TV, сп. Мениджър, сп. Enterprise, сп. Prime Time, сп. Yachting & Lifestyle.