На 17-ти и 18-ти май в хотел "Шератон" ще се проведе второто поредно издание на икономическия форум „Шумът на парите", организиран от финансовия сайт Profit.bg и рекламна PR агенция Thousand Smiles.

Събитието отново ще събере едни от най-големите експерти в областта на капиталовия пазар, взаимните фондове, банки и застраховане.

Тази година участие ще вземат както едни от най-актуалните имена в България, така и някои изключително интересни имена от международния финансов пазар, с които организаторите ще изненадат присъстващите.

Очакваме широка дискусия, в която да се включат експерти, анализатори, финансисти, гости на събитието и медии.

"Отзвукът от „Шумът на парите" 2010, доказа полезността на нашата инициатива. Актуалността на темите и участниците гарантираха успеха ни. "Шумът на парите" няма аналог към момента. А тази година очакваме още по-голям интерес, предвид изненадите и новостите, които подготвяме за аудиторията, както и участниците в дискусиите", споделят организаторите.

"За сега ще оставим имената на някои от нашите участници в тайна, но съвсем скоро подробна информация за тях, както и програмата на форума ще бъдат достъпни на сайта ни. Гарантираме, че това ще е събитие, което няма да можете да пропуснете!"

Входът ще бъде свободен - необходима е единствено експресна регистрация.

Събитието се реализира благодарение на ВИП спонсорите ПОК Доверие и Emporiki Bank и основните спонсори MKB Unionbank, БенчМарк Финанс, KIA Motors и Johnnie Walker.

И медийната подкрепа на: insurance.bg, darikfinance.com, econ.bg, infostock.bg, news.bg, money.bg, Darik Radio, imoti.net, ББТ, EBF TV, сп. Мениджър, сп. Enterprise, сп. Prime Time, сп. Yachting & Lifestyle.